ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnické práce. Výroba: - ploty, brány, schodiště, zábradlí a interiérové doplňky.

Truhlářství. Výroba - dřevostavby - kuchyňské linky - vestavné skříně. Hodinový manžel - údržba zahrad - drobné elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce.

Geologické práce - posudky pro výstavbu rodinných domů - geologické průzkumy pro stavební účely - inženýrskogeologické průzkumy pro výstavbu rodinných domů - geologické dozory na stavbách - hydrogeologické práce.

Sanace betonových konstrukcí, zajišťování skalních masivů, svahů a zdí - rekonstrukce mostů - injektáže.

Vodo topo plyn - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce. Dodávka, montáž, servis - plynové kotle.

Činnost pojišťovacího zprostředkovatele Stavební činnost: - vodoinstalace - stavebnictví - elektroinstalace - opravy rekonstrukce domů - výstavby domů - domy na klíč - obklady - venkovní dlažby - oplocení - stavební dozor - zakládání staveb.

Tesařské a pokrývačské práce - výroba a stavba krovů - rekonstrukce krovů a střech - opravy roubených a hrázděných staveb - pergoly.

Rekonstrukce domů a bytů - malířské a natěračské práce - výškové práce - opravy a zateplení střech - klempířské práce - elektroinstalační práce.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně -koupelny -kancelářský nábytek -obývací stěny -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje

Služby: - instalace, montáž, projekce a revize elektroinstalace a hromosvodů.

Služby: - pneuservis - půjčovna přívěsy - půjčovna montážní plošina - zemní práce - kontejnerová doprava

Práce: - monolitické konstrukce, monolity - betonáže - ukládka betonářské oceli - zemní a výkopové práce - stavební práce - demolice, demoliční práce. Výstavba, realizace: - fotovoltaických elektráren, fotovoltaické elektrárny, FVE - oplocení, ploty - kamenné dlažby - komunikace.

Instalace, revize, opravy - zabezpečovací technika. Instalace společných antén a satelitů. Elektroinstalační práce - revize - elektromontáže silnoproudu. Měření a regulace tepla.

Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Služby: - bezpečnostní agentura - úklidové služby - správa a údržba budov - elektroinstalace

Zednické a dokončovací práce.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce

Výroba, montáž, prodej, truhlářství: -bytové doplňky -kuchyně na míru - vestavěné skříně - kompletní interiéry včetně návrhu

Voda-topení-plyn. - dodávky a montáž v oboru vodoinstalace - topení ve všech dostupných materiálech - plynoinstalace - centrální vysavače - rekonstrukce stoupaček a ležatých rozvodů v bytových domech - rekonstrukce bytových jader - podlahové vytápění - projekce a poradenský servis v oboru - záruční a pozáruční servis.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Zemní a výkopové práce, autodoprava. Prodej kameniva.