ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Elektromontážní práce: - instalace, servis veřejného osvětlení. - realizace, revize přípojek NN - pronájem vysokozdvižné plošiny - výroba a montáž vánoční výzdoby - montáž a servis místního rozhlasu.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Elektroinstalační práce - elektromontáže - montáž elektrických silnoproudých rozvodů a zařízení - revize elektro.

Práce: -truhlářství Služby: -kuchyňské a interiérové studio Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek

Práce: - topenářské - vodoinstalační

Zednictví - izolační práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Podlahářství, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - laminátové - PVC, lino - koberce

Výroba, montáž, oprava, servis: - strojní zařízení - dopravníky - manipulátory - technologické linky - jednoúčelové stroje Práce: - kovoobrábění - zámečnictví

Práce: - sádrokartonářské - obkladačské - zateplování budov

Výškové a zámečnické práce - výškové práce horolezeckou technikou - svářečské práce.

Práce: - prořez, kácení stromů pomocí horolezecké techniky - výškové práce

Opravy a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Opravy a montáž - požární zabezpečovací systémy Elektroinstalace - silnoproudé zařízení.

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Rámařství - paspartování Sklenářské práce - broušení - pískování skla Výroba - benátská zrcadla - reklamní zrcátka Ubytovací služby - 2 bytové jednotky (2 + 1, 2 + kk) - možnost dlouhodobého i krátkodobého pobytu

Povrchové úpravy Naše služby: - tryskání - pískování - protikorozní nátěry Služby provádíme ve vlastních prostorách. K těmto účelům vlastníme dvě haly. Nátěry provádíme ručně válečky či štětcem nebo strojově nástřikem.

Práce autojeřábem. Pronájem: - plošiny Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla Elektroinstalační práce: - silnoproudé a slaboproudé rozvody Zemní práce:

Služby: - projekční činnosti v rámci úpraven pitné vody - zastupování technologických firem na zahraničních trzích

Provádíme zemní práce, a to včetně převozu techniky, sutiny či zeminy vlastní kontejnerovou dopravou. Součástí našich služeb je také dřevovýroba v podobě dodávek stavebního či truhlářského řeziva.

Výroba interiérů Výroba kuchyní, skříní, dětských pokojů, schodišť, postelí a ložnic. Návrhy, cenová kalkulace, výroba, doprava a montáž na místě u klienta.