DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Montáž - zabezpečovací systémy včetně připojení k PCO pultům - kamerové systémy - požární systémy včetně připojení k PCO pultům - fotovoltaické elektrárny - domovní telefony - videotelefony - anténní rozvody. Elektromontážní práce.

Provádění: - pokrývačských a výškových prací, oprav a nátěrů střech.

Pokládání včetně dodávky: - PVC - parkety - korek - koberce - lamelové parkety Materiál dodáváme v různých vzorech i cenách Renovace parket včetně lakování ekolaky i epoxidové

Kamenosochařství. Kamenictví. Kamenosochařské práce: - úpravy sakrálních prostor - sochařské práce - restaurátorské práce - využití kamene v zahradě - odstraňování graffity, ochrané nátěry - výroba schodů, parapetů, dlažeb a ostění - výroba a oprava pomníků - řezání, tvarování a konečná úprava přírodního kamene - renovace ...

Podlahářství. Pokládka - plovoucí, laminátové, dřevěné a vinylové podlahy - PVC, linoleum - koberce. Renovace dřevěných parket.

Služby: - výroba, oprava, servis kotle, kontejnery, zásobníky, topná tělesa - montáž, oprava, servis plynová zařízení - vodoinstalatérské, topenářské práce - opravy a revize tlakových nádob - zámečnické a soustružnické práce Výroba: - kovová schodiště, zábradlí - pojezdové brány

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis: Provádíme: - fóliové hydroizolace plochých střech, teras, balkonů, jezírek a bazénů - kompletní dodávky, opravy a rekonstrukce střešních plášťů - izolatérské práce - klempířství - vakuové tvarování plastů Izolace plochých střech. Izolace bazénů. Izolace jezírek.

Výroba: - zakázková kovovýroba - prášková lakovna - obrábění kovů - držáky pro uchycení antén - antény s límcem - antény s radomem - držák antény s věncem pro průměry antén 1200 až 1400mm - komponenty pro sestavení tras, filtrů - směšovače, trafa, ozařovače, vlnovody. - pálení laserem (pálení a ohýbání plechů)

Vodoinstalatérství, topenářství

Potisk samolepících etiket a štítků. Elektroslužby - montáž hromosvodů, elektrotechniky - revize elektro.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - nábytek - pergoly - dřevostavby.

Výroba - ocelové konstrukce stavební práce Svářečské práce Zámečnické prácevýroba - ocelové konstrukce

Služby: - montáž a revize elektrických zařízení.

Sádrové omítky a lité podlahy - dodávky hrubých staveb - stavby na klíč - strojní omítky - lité anhydritové podlahy - epoxidové podlahy - sádrokartonové konstrukce - zateplovací systémy - rekonstrukce staveb - fasády - speciální povrchové úpravy – benátské štuky, betonimage - malířské a dokončovací práce.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Provádím: - výměny vodovodních baterií - připojení automatických praček - připojení myček nádobí - výměny WC, umyvadel, dřezů a ostatních zařizovacích předmětů v domácnosti - instalace a opravy vodoinstalace a vytápění - výměny pracovních desek kuchyňských linek - výměny radiátorů.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení: -měření a regulace technologických celků -průmyslové a domovní elektroinstalace -montáž a opravy kabelových vedení (NN, VN) -výroba rozvaděčů -výchozí a periodické elektrorevize -vypracování projektové dokumentace.

Služby: -speciální práce v oblasti průzkumu, těžby a využívání zemního plynu, ropy a termálních vod -Inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum -speciální práce ve velkých hloubkách 500m a více, při vysokém tlaku a vysoké teplotě, speciální vybavení : -karotáž -perforace -cementace -testerování -intenzifikace ...