ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Plynoinstalační práce Prodej a montáž - solární systémy REGULUS, JUNKERS, IMMERGAS

Práce: -topenářské -instalatérské -plynařské.

Humanizace prostředí zdravotnických, sociálních a jiných zařízení

Montáž, servis: - plynové kotelny - olejové kotelny - plynové infrazářiče - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva, krby, krbové vložky - akumulace. Rozvody plynu STL*, NTL*. Obchodní, montážní a servisní zastoupení firem: - VIESSMANN - KASPO.

Práce: - elektroinstalační - elektrorevize

Návrh, montáž: - vodotěsné izolace - tepelné izolace - zateplení střešních plášťů. Navrhování a provádění veškerých izolačních prací.

Zednictví - rekonstrukce domů a bytů - rekonstrukce koupelen - malířské práce.

Služby: - prodej, montáž, servis sprchové kouty, boxy a vany od společnosti Roltechnik - vodoinstalace - montáž kuchyní

Vodoinstalatérství, topenářství.

Servis, montáž, revize a zkoušky: - elektrická i plynová zařízení - plníme nádoby plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Geologické, hydrogeologické a inženýrskogeologické práce.

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné dveře

Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážní práce - drobné stavební práce - instalatér - malíř, natěrač.

Prodej, maloobchod, montáž: - podlahy - dřevěné dveře

Služby: -úklidové práce -vyklízecí služby -malířské a lakýrnické práce -údržba zeleně

Prodej, montáž: - rolety - žaluzie - markýzy - sítě proti hmyzu Zasklívání balkonů.

Dodávka, montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - domácí videosystémy a zvonky

Služby: - malířské a natěračské práce.

- rozvody vody - rozvody plynu - rozvody kanalizace - montáže technických zařízení - montáže solárních kolektorů - revizní činnost

Využití sluneční energie. Návrh, projekce, dodávka, montáž, servis: - kolektory HELIOSTAR - solární systémy. Práce instalatérské: - rozvody a montáž topení - plyn - sanitární předměty - kotle všech značek na trhu dle vlastního výběru. Inženýrská činnost, poradenství: - vytápění obytných budov - životní prostředí - vodní ...