DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Lešenářské a tesařské práce - pronájem a montáž lešení - rekonstrukce krovů - pergoly, altány.

Služby-izolace: -plochých střech -balkonů, teras -zahradních jezírek: -okrasných i koupacích -spodní izolace proti vzlínavé a tlakové vodě -protiradonové spodní izolace -svařování plachet z PVC fólie -retenční nádrže -bazény -záchytné a odpadní jímky: -voda, chemikálie, ropné látky, zemědělské produkty.

Stavební činnost - zateplení rodinných a panelových domů - zemní a výkopové práce - pokládka dlažby (zámková, interiérová) - rekonstrukce (interiéry, exteriéry, na klíč).

Kompletní rekonstrukce a opravy střech - tesařské práce - pokrývačské práce - demolice a bourací práce - výstavba zahradních domků.

Služby: - broušení, renovace parkety a dřevěné podlahy

Provádíme: - provádění staveb včetně jejich změn a udržovacích prací nanich - montáže, opravy, údržba a revize vyhrazených elektrických zařízení - výroba rozvaděčů NN a baterií, kabelů a vodičů - projektování elektrických zařízení - prodej zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - pronájem a půjčování věcí movitých. ...

Služby: - geolog - konzultace, poradenství - měření radonu - geotechnické zkoušky zemin.

Nabízíme Vám kvalitní provedení zateplení fasád rodinných a bytových domů, povrchové úpravy exteriéru i interiérů, realizace strukturovaných a mozaikových omítek a renovace zateplovacích systémů.

Naše služby: - specializovaná prodejna klíčů a zámků - montáže zámků a žaluzií - zámečnická výroba, montážní práce - nouzové otevírání dveří - výroba klíčů podle zámků a autozámků.

Činnost: - zemní a výkopové práce - přípravné práce pro stavby - montáže pletiv a plotů - zámková dlažba - bourací práce Pobočka: Plzeňská 41, 360 01 Karlovy Vary

Odvoz suti a odpadu. Demoliční činnost. Výkopové práce.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Práce, řemesla: - topenářské - vodoinstalační - zámečnické - svářečské

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, pokojů, kanceláří a veřejných prostor. Natírání a stříkání fasád. Mytí fasád. Stříkání a mytí střech. Kompletní úklidové služby, úklid bytu po malířích. Pokládka plovoucích podlah a koberců. Drobné zednické práce. Malování za rozumné ceny.

Činnost: - výroba, montáž ocelových konstrukcí - montáže potrubních systémů - údržba strojních zařízení v teplárenství, energetice - svářečské práce - demontážní, demoliční práce

Práce: -rámování -sklenářství

Práce, revize: -elektroinstalace

Stavební firma: - zateplování rodinných domů - zateplování panelových domů - obkladačské práce - dlaždičské práce

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - zateplování - lité podlahy. Prodej a e-shop stavebnin - obklady, dlažby - cihly, zdící materiál. Nákladní autodoprava.

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba - ploty, mříže, zábradlí.