DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Prodej, montáž: - střešní krytina Bramac - okapy, okapové systémy, střešní okna Velux - lehké plechové krytiny (RUUKKI, Lindab) - trapézové plechy, hromosvody - pokrývač, klempíř

Likvidace ekologických havárií - geoekologické průzkumy, monitorovací systémy. Sanační práce podzemní i povrchové vody a zeminy při kontaminaci. Hluboké vrty - studny, vrty pro tepelná čerpadla. Zemní práce.

Činnost: - zateplování - sanace - zasklívání lodžií - půjčovna, montáž lešení, hliníkové věže - statické zajištění objektů

Provádíme kompletní projekty v oblasti architektury, stavebnictví, automatizační techniky a zobrazovacích systémů pro komerční a domácí prostory od projekce až po realizaci. Prodáváme široký sortiment moderního, klasického a Art deco nábytku, LED i klasických závěsných a zápustných svítidel do interiéru i exteriéru od předních italských a ...

Projekce, revize, montáže - elektroinstalace - měření a regulace - automatizace - zabezpečovací systémy - ingeligentní systémy budov.

Vodoinstalatérské a topenářske práce.

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Malířské práce, stěhování ČR a EU.

Kamenické práce. Realizace a údržba zahrad - zahradnické služby.

Údržba a montáž: - chladící a klimatizační technika.

Práce: - elektroinstalační - přímotopné panely - osvětlení - svítidla - osvětlení domácností, kanceláří - dodávky svítidel.

Prodej, e-shop - komíny - krby - kamna. Kominictví, kamnářství.

Práce: -podlahářské -zednické -demoliční -sádrokartonářské -instalatérské -topenářské

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské Servis: - plynové kotle

Práce a půjčování: - zajištění jeřábové techniky od 16 do 500 tun a výšky 144 m. Servis, opravy: - výrobky Karcher Přeprava, doprava: - nadměrný náklad

Stavební činnost, služby: - bytová výstavba - zateplení - rekonstrukce a modernizace bytových jader - obklady, dlažby - elektroinstalace - rozvody vody, topení, plynu - montáž sádrokartonu

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže topení, plynu a vody. Dodáváme plynové kotle, elektrokotle, kondenzační kotle, podlahové vytápění, radiátory a domácí vodárny.

Práce: - tesařské, tesařství. Rekonstrukce: - staré střechy - krovy. Montáže: - lešení, střešní krytiny, obklady - sádrokartony - střešní okna. Výstavba, výroba: - dřevostavby - zahradní domky -pergoly.