DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Pokrývačství a tesařství - realizace a rekonstrukce střech - tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Stavební společnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty - zateplování budov - půdní vestavby - zámková dlažba Prodej, doprava: - písek, štěrk - kačírek

Natěračské, malířské práce.

Stavba a rekonstrukce střech - pokrývačské a klempířské práce - tesařské práce, výstavba krovů - výškové práce.

Natěračské práce nátěry okna, dveře, konstrukce, střechy, radiátory, malby fasád. Malířské práce schodiště, kanceláře, haly, učebny, chodby. Drobné zednické práce.

Domácí a průmyslové elektroinstalace, instalace bleskosvodů, domácích telefonů, televizních antén a slaboproudých rozvodů.

Činnost: - elektromontáže - silové i slaboproudé instalace - hromosvody - venkovní osvětlení a el.zabezpečovací systémy - revize - dodávka a montáž elektrického vytápění a ohřevu TUV - vnitřní kabelové rozvody a přípojky Prodejna: Komenského 275 tel. 415 697 233

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolace

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynoinstalační

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce.

Služby: - elektroinstalace - opravy elektrospotřebičů a automatických praček - montáž kamerové systémy

Truhlářství. Výroba - dveře, okna - kuchyně - dřevěné schody a zábradlí.

Elektro Revize Beneš Provádíme elektro revize hromosvodů, elektroinstalací, nářadí a strojů. Dále se zabýváme měření osvětlení podle platných hygienických norem.

Motokrosový areál. Služby: - zemní a výkopové práce

Hodinový manžel. Služby hodinového manžela: - drobné řemeslnické práce v domácnosti: - výměna - vodovodní baterie - montáže, demontáže nábytku - oprava starého nábytku - přidělaní lustru - opravy zásuvky - drobné zahradnické práce: - posekání zahrady - úprava trávníku.

Společnost MNO spol. s r.o. Zlín provádí již od roku 1991 malby a nátěry po celé ČR. Malířské a natěračské práce zajistíme včetně vyklizení prostor i závěrečného úklidu. Zaměřujeme se na dekorační malby, štukování, průmyslové malby a nátěry, interiérové malby, stěrkování, tapetování včetně odstranění původních tapet či oškrabání staré ...

Veškeré oplocení Inženýrské sítě Základové desky Výstavba - hrubé stavby - rodinné domy Zámkové dlažby - chodníky, parkovací plochy Pozemní stavitelství - revitalizace hřišť

Práce: - rekostrukce koupelen - vodoinstalatérské - topenářské - obkladačské - sádrokartonářské

Stavební činnost: - rekonstrukce - zateplování

Práce: -malířské -tapetářské -lakýrnické