Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Štukatérství. Provádíme kompletní rekonstrukce klasických fasád a štukových výzdob interiérů včetně sádrových omítek. Restaurujeme profilové římsy, šambrány, frontony, reliéfy, konzoly, ratolesti, balkonové kuželky a jiné fragmenty včetně zcela nových. Po celé ČR.

Práce: - klempířské - pokrývačské - zámečnické - tesařské - montáž hromosvodů - izolace plochých střech - odvoz suti.

Kamenictví u Svaté Trojice Kamenictví. Výroba a oprava: - pomníky z přírodního kamene - pomníky urnové.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - lakýrnické - montáž střešních oken všech druhů

Truhlářské práce, výroba: - zahradní dřevostavby - altány - pergoly - zahradní domky

Práce: - elektroinstalační - elektrorevize

Elektroinstalace, hromosvody, silnoproud, slabopoud.

Kamenictví, výroba: - žulové urnové hroby dle vlastního výběru - k dodání ihned - žulové schodišťové stupně - parapetní desky a obklady - nerezové a kamenné lampy a vázy - dodávku a montáž pomníků z přírodního kamene - přerovnání starších pomníků - keramické fotografie - výrobu a montáž skleněných a žulových nápisových desek - sekání, ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Výstavba, provedení: - dřevostavby systémem Two by Four rodinné domy, nebytové stavby, rekreační chaty - vestavby a nástavby podkroví - střechy - dřevěné a kamenné fasády - pergoly - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - zpracování projektové dokumentace.

Dodávka a montáž: - garážová vrata - brány a ploty - pohony - rolety - markýzy - interiérové stínění - mříže Zámečnické práce

Velkoobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál - sanitární keramika - vybavení koupelen Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské

Výroba nábytku: výroba a prodej kuchyňských linek, vestavěných skříních, podlah, dveří, židlí a stolů včetně montáží .Zajištění souvisejících stavebních prací včetně rekonstrukce bytů a bytových jader -chromový program, dřezy

Elektroinstalační práce, montáže, revize. Prodej, montáž - interiérové zastínění - markýzy, rolety, žaluzie - sítě proti hmyzu.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru

Zednictví - obkladačské práce - hydroizolace - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické

Zámečnictví, nástrojářství.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize elektro

Stavební firma poskytující služby: - výstavba rodinných domů na klíč - izolace objektů - tlakové izolace - oplocení - betonové konstrukce - schody - schodiště - zemní práce UMC60 - bourací práce - terénní práce včetně komunikací a parkových úprav. Dodávka a montáž prefa stropů či monolity.

Rekonstrukce interiérů bytů a domů: - sádrokartonové příčky, stropy a předsazené stěny - půdní vestavby - podhledy - úprava stěn a stropů - koupelny - podlahy - dveře.