Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Obkladačské práce (keramické obklady a dlažby) - vyrovnání podlah samonivelační hmotou

Práce: - plynařské - revize plynu - topenářské - vodoinstalatérské Oprava, servis: - plynových spotřebičů

Truhlářství, podlahářství

Kominictví, komíny. Výškové práce.

Činnost, výstavba: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a chodníky - vodní nádrže - dětská hřiště

Stavební firma - výškové práce - opravy střech - izolace střech - klempířské práce - drobné stavební práce.

Práce: - malířské, lakýrnické a natěračské

Provádíme, stavební firma: - kompletní rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce koupelen na klíč - zednické a obkladačské práce - bourací práce včetně odvozu a likvidace suti - stavební dozor - malířské a dokončovací stavební práce - přestavba bytu na klíč. Zajišťujeme: - statické posudky - stavební ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Sklenářství. - zasklívání výloh Výroba a prodej: -izolační skla -zrcadla -dřevěná Eurookna -tmely, lepidla, montážní pěny. Rámování: -obrazy, paspartování. Další provoz: -Nádražní 213, 26724 Hostomice pod Brdy, tel. 311584624 fax 311583193.

Voda - topení - plyn. Instalatérské práce. Opravy a čištění kanalizace. Topenářské práce. Havarijní servis Non Stop.

Projekce: - plynovody - vodoinstalace - topení

Služby: - domovní a průmyslové elektro revize

Služby: - vyhledávání a průzkum vyhrazených nerostů - zvláštní zásahy do zemské kůry - zajišťování a likvidace starých důlních děl - projektování objektů a zařízení, které jsou jejich součástí. - práce k zajištění stability podzemních prostorů - studny -vrty - tepelná čerpadla

Podlahářství, prodej, montáž: - podlahové krytiny - PVC, marmolea - koberce - laminátové a dřevěné plovoucí podlahy

Práce: - topenářské - vodoinstalační

Truhlářství, výroba: - kuchyně - euro okna - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek

Služby: - veškeré zeměměřické práce v oblasti katastru nemovitostí, stavebnictví - poradenská činnost v oblasti katastru nemovitostí.

Kompletní program dřevěných podlah. Velkoobchod, maloobchod a pokládka: - koberce bytové, zátěžové, - PVC, - plovoucí dřevěné podlahy, lišty, - korky-korkové podlahy, - renovace parket a dřevěných podlah, - bambusové rolety a markýzy, - záclonové tyče.

Provádíme: - rekonstrukce, zateplení objektů - obklady, dlažby - plastová okna - zasklívání balkónů.

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky na míru - okna, dveře - ložnice