Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: - vodoinstalační - topenářské - plynařské Dodávka a montáž Centrálních vysavačů Elektrolux .

Montáže a oprava: - bytové i průmyslové elektroinstalace - centrální vysavače Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Zednictví - sádrokartonářské práce - pokládla zámkové dlažby - obkladačské práce - zděné ploty.

Práce: - obkladačské práce - pokládání dlažby - obkládání stěn - rekonstrukce koupelen, teras - obezdívka van a závěsných WC - zednické práce - hydroizolace.

Pokládka: - průmyslové podlahy - betonové podlahy - epoxidové podlahy - podlahy UCRETE Příprava podkladu. Opravy výtluků. Nátěry betonových podlah. Schody.

Provádíme kompletní instalatérské a topenářské práce. Dále montáže tepelných čerpadel, solárních systémů či výrobu plastových nádrží.

Výkon zeměměřických činností Geodetické práce. Inženýrská geodézie. Komplexní služby v oblastech katastru nemovitostí a inženýrské geodézie.

Provádíme: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce a zeteplování domů a bytů - rekonstrukce, renovace byt. jader a koupelen.

Naše společnost B+V Trans s.r.o. z Tábora zajišťuje přepravu a stěhování nadměrných nákladů a jeřábnické práce. Jsme zkušenou firmou s dlouholetou tradicí. Činnost: - přeprava a stěhování nadměrných nákladů (30 let praxe) - jeřábnické práce, práce autojeřábem do 100 tun (40 let praxe).

Práce: - sádrokartonářské - malířské, natěračské - půdní vestavby

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Autodoprava, doprava. Bourací práce. Zemní práce. Půjčovna stavebních strojů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Silnoproudá instalace do 1000V - Rodinné domy - Bytová jádra - Domovní páteřní rozvody - Administrativní budovy - Sklady - Výrobní haly - Technická zázemí - Rozvodny NN - Hromosvody - Správa a údržba veřejného osvětlení a veřejného rozhlasu - Revize - Měření a regulace Slaboproudé systémy - Datové rozvody strukturované ...

Prodej, montáž, servis: - kabelová televize - satelitní technika - obecní rozhlas - strukturované kabeláže - digitalizace analogového videa.

Služby: -nákladní kontejnerová doprava. -zemní práce.

Služby: - elektroprojekce - slaboproud, silnoproud

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy - demolice

Provádíme: - zemní práce - demoliční práce - výstavba inženýrských sítí - nákladní autodoprava: - odvoz suti, zeminy - kácení stromů - údržba zeleně

Práce: -rekonstrukce interiérů -zednictví -vodoinstalační -topenářské -plynařské -elektroinstalace -podlahářské -obklady a dlažby.