ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Podlahářství, pokládka, dodávka: - teakové parkety - venkovní terasy - řezivo z teaku. Sídlo: U Dvou srpů 3146/9 Praha 5 15000

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - sádrokaronářské práce - lité anhydritové podlahy

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Montáže, instalace: -zabezpečovací systémy -požární signalizace -průmyslové televize -ozvučovací a telefonní systémy -kontrola vstupu, vstupní systémy -počítačové sítě -slaboproudé rozvody -silnoproudé rozvody.

Služby: - zateplování - izolace

Nabízím malířské, natěračské, tapetářské a zednické práce.

Zabývám se výstavbou bytových a nebytových budov.

Práce: - zednické - truhlářské - tesařské - instalatérské - topenářské - podlahářské - malířské - natěračské - elektrikářské - pokrývačské - zámečnické - klempířské - plynařské - montážní - obchodní - zasklívání lodžií.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím zednické a obkladačské práce.

Nabízím obkladačské, dlažební a zednické práce.

Nabízím kompletní zednické a malířské práce.

Zabýváme se montáží sádrokartonových podhledů, příček a podobně.

Zednické práce ANLI Vám nabízí mnoho služeb v oboru zednictví. Zabýváme se zateplováním domů a bytů, malířstvím, montáže sádrokartonu, aplikace omítek a další.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

Nabízím zednické práce jako jsou zateplení fasád, vnitřní i venkovní fasády, rekonstrukce bytových jader, opravy oken a podobně. Zednickou činnost provozuji v oblasti Jihomoravského kraje.

Klempířské, pokrývačské práce: - pro rodinné domy, pergoly, zahradní domky a další - zajistíme zpracování cenové nabídky, a také vám dokážeme poradit s nejvhodnějším řešením vaší nové střechy - možnost realizace včetně dodání materiálů.

Truhlářské práce. Pila. Výroba: -stavební řezivo -palivo -palety -štěpky -obaly -piliny

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -technologické plošiny -nerezová schodiště -zábradlí -oplocení -svařování hliníku -kotvení

Práce: -vodoinstalace -elektroinstalace -obkladačské práce -zednické práce -sádrokartony -bytová údržba -rekonstrukce koupelen a bytových jader -rekonstrukce bytů a rodinných domů Montáž -kuchyňské linky -bambusové podlahy -plovoucí podlahy

Práce: -technická řešení a rozpočty v oblasti izolací a plochých střech -izolace -pokrývačské a klempířské práce

Činnost: - topenářské práce - plynařské práce - rekuperace - elektromontáže