DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Výroba: - nábytek, schody, dveře - bytové doplňky. Prodej: - truhlářské potřeby.

Kominictví. Provádíme: - vložkování komínů - stavby nových komínů - čištění komínů

Sklenářství: - sklenářské práce - broušení skla - lepení akvárií Prodej: - autobaterie

Montáže potrubí. Montáže konstrukcí a technologií. Zámečnická výroba. Tepelná izolace. Ocelové konstrukce

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nábytek tuzemský i zahraniční: - čalouněný - z masívu - proutěný - rustikální (stylový) - obývací pokoje, obývací stěny - kuchyně, kuchyňské linky - židle, stoly, kuchyňské rohové lavice - ložnice, dvoulůžka, matrace - skříně, válendy - dětské pokoje - čalouněné sedací soupravy i ...

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Služby: - revize elektrických zařízení a přístrojů.

Vodoinstalatérství, topenářství - topenářské a vodoinstalatérské práce - vodo topo.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalační

Práce: - klempířské - vysokozdvižná plošina MP10-27 - jeřáby AD8*, AD16, AD20. Pronájem: - montážní plošiny a jeřáby.

Stavební firma - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - sanace - zemní výkopové práce - bourací práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Projekce, projektování - rodinné domy. Hrubé konstrukce rodinných domů na bázi lehkých dřevěných skeletů. Krovy.

Služby - pokládka nových podlah včetně přípravy podkladů Prodej, montáž, opravy, rekonstrukce - široký sortiment podlahových krytin, jejich dodávka a odborná montáž - dřevěné masivní podlahy - vlysy, parketové dílce, prkna - povlakové krytiny - vinylové dílce - PVC krytiny - koberce - přírodní linoleum a korkové podlahy - plovoucí ...

Naše služby: - vnitrostátní i mezinárodní zasilatelství - spedice - skladování zboží. Stavební činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - jádrové vrty.

Služby: -servis, oprava obráběcí stroje -stěhování strojů a těžkých břemen -elektromontáže -kovoobrábění.

Střechy: - montáž všech druhů krytin na rodinné domy, továrny, haly - zhotovení, opravy rovné střechy, živičné pásy, Sicaplan, PVC* Alcorplan - nástřik polyuretanu - pokládka Bramac, Eternit, Bitumelové šindele, pálené a betonové tašky, falcované střechy .

Kovoobrábění - zámečnictví - nástrojářství - kovoobráběčská kusová výroba

Práce s autojeřábem. Jeřábové práce. Jeřábnické práce.

Činnost: - úpravy stěn, podlah a koupelen - dokončovací prvky (lišty, rozety, sloupy, bordury) - povrchové úpravy podlah v interiéru i exteriéru - realizace koupelen na klič - výměna plastových oken - dodávka a montáž veškeré stínící techniky

Projekce, dodávka, montáž, servis: - tepelná čerpadla - solární systémy - fotovoltaické systémy - vzduchotechnika

Práce: - zemní - terénní úpravy - demoliční práce - nákladní autodoprava