Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kovovýroba, zakázková strojírenská výroba - svářečské práce - zámečnické práce - obráběčské práce - výroba ozubených a řeťezových kol.

Stavební práce: -zemní -odbahňování rybníků širokopásovými stroji -inženýrské sítě -hloubení rýh rýhovačem šíře 0, 25 a 0, 45 m*** -čištění a opravy melioračních systémů -protlaky pod vozovkou průměru 80-1200 mm** -rekultivace -traktorbagry JCB*.

Stavební a klempířská firma. Stavby na klíč. Střechy: - šikmé - rovné - sněhové zábrany a komínové lávky Fasády - oprava, mytí a nátěr Výškové práce, horolezecká technika Inženýring, zhotovení projektové dokumentace

Služby: - stavební činnost - montáže oken, dveří, garážových vrat, rolet, žaluzií

Zednické práce Elektromontáže Elektrorevize Malířeské práce Úklidové práce

Práce: - opravy a rekonstrukce střech velkých i malých rozsahů - spádování plochých střech - systém POLYDEK, KERAMZIT - ochranné nátěry živičných střech - tesařské.

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Stavební činnost -stavby na klíč -zateplování budov -protiplísňové nástřiky -rekonstrukce bytových jader -vestavby. Práce -zednické, obkladačské -elektroinstalační, vodoinstalační -klempířské, pokrývačské, topenářské -truhlářské, tesařské.

Truhlářské práce Restaurování: - nábytek.

Stavba, výstavba: -novostavby -rekonstrukce -pergoly Služby: -vyklízení prostor Práce: -sádrokartnářské -přestavby koupelen -dlaždičské práce Montáž: -plastová okna -dřevěné okna -žaluzie

Topenářství, montáž, opravy: - ústřední topení včetně dodávky materiálu - vodoinstalace - domovní plynové přípojky do 50kW plynoměr - spotřebič - rozvody - kotle - tuhá paliva - ocelové, litinové, - elektrické - plynové kotle kombinované - krbová kamna - teplovodní - podlahové topení - poskytujeme technické informace v ...

Práce: -zemní a výkopové -inženýrské sítě

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Podlahářství HOPR. Práce: - podlahářské

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Výroba plastových jímek a nádrží. Zemní a výkopové práce.

Klempířské, tesařské a pokrývačské práce.