ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výrobní družstvo malířů a natěračů. Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - fládrování - tapetování - drobné stavební úpravy - malby-všechny druhy interiérů, slohové a památkové objekty-kostely - nátěry a úpravy fasád - stříkané tapety - nátěry okna, dveře, střechy.

Prodej, pokládání: -podlahové krytiny z PVC -koberce bytové i zátěžové -kobercové čtverce -antistatické podlahy -korek podlahový i obkladový.

Montáž, oprava: -elektroinstalace. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Tesařství, pokrývačství: -klempířské práce -tesařské práce -pokrývačské práce -pergoly -krovy -šalování schodů -montáž střešních krytin -montáž střešních oken -sádrokartónové konstrukce -nátěry střech -rekonstrukce historických tesařských konstrukcí. Pronájem: -lešení -střešní výtah.

Práce: - tesařské, klempířské a pokrývačské

Projekční kancelář: - elektroprojekce - výpočty osvětlení Dodávka: - osvětlení

Výroba, prodej: - šatní skříně - kuchyně

Zámečnická výroba. Výstavba, montáž, opravy a rekonstrukce technických dopravních a železničních zařízení. Montáž, oprava a údržba vyhrazených elektrických zařízení. Projektování elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů. Montáž a opravy telekomunikačního a zabezpečovacího zařízení. Zemní práce.

Montáž, opravy, revize vyhrazených elektrických zařízení NN. Elektroinstalační práce. Montáže a opravy hromosvodů. Revize a kontroly elektro spotřebičů.

Práce: - zámečnictví - soustružení - obrábění

Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Sádrokartonářské práce, půdní vestavby, minerální podhledy a montáž střešních oken.

Montáž, rekonstrukce, revize: -distribuční, prefabrikované trafo-stanice -rozvodny 22, 110, 400 KV -průmyslové elektroinstalace -elektrické zařízení NN, VN, VVN -stavební práce -systémová řešení protipožárních opatření budov.

Zprostředkovává služby v oblasti elektroinstalací.

Hope Electrics s.r.o. Vám nabízí elektro revize v Praze a celé ČR. Elektro revize bytů, výrobních hal, strojů a zařízení, čerpacích stanic, trafostanic, kancelářských budov a dalších objektů. Revize provádí naši zkušení revizní technici. Umíme plnit i expresní termíny.

Činnost: - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby

Plynoservis. Prodej, montáž, servis, projekt, revize: -plynová zařízení

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla