ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Montáž, opravy, revize elektrických zařízení

Sádro-kartonářské práce Pokládka - plovoucí a dřevěné podlahy Rekonstrukce - půdní prostory

Služby hodinového manžela. Malířské práce Drobné opravy - domácí spotřebiče Služby hodinového manžela Drobné instalatérské práce Sekání, hrabání a zalévání - trávníky.

Truhlářství a podlahářství Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Velkoobchod a maloobchod

Velkoobchod a maloobchod malířství. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Natěračské práce Malířské práce Štukatérské práce Lakýrnické práce

Instalatérské, plynárenské a topenářské práce

Výškové práce: - kompletní rekonstrukci fasád - zednické práce - penetrační nátěr a nátěr silikátovými nebo akrylátovými barvami.

Truhlářství, Stolařství. Zakázková výroba na míru: -interiérový nábytek: -kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -vestavěné skříně -konferenčení a psací stoly -kancelářský nábytek.

Výškové práce: -rekonstrukce fasád, střech.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek na míru -kuchyně -vestavěné skříně -koupelny -zahradní nábytek

Práce: -klempířství -výškové práce

Služby stavebníkům. Dodávky stavebního materiálu: -stavební materiály -střešní krytiny -sádrokartony -tepelné izolace -střešní okna -betonové výrobky -speciální hydroizolace -fasádní zateplovací systémy -pracovní ochranné oděvy a pomůcky. Řemeslnické práce: -zednické a omítkářské práce -tesařské a pokrývačské ...

Originální interiérový design. Nejsme jen obchod s nábytkem, ale nabízíme i podlahy, koberce, ztvárnění interiéru sádrokartonem, barisolem, úpravu stěn interiérovou stěrkou, osvětlení prostoru, pohodlné a moderní sedací soupravy a množství interiérových doplňků. Komplexní poradenství a proškolený personál, který Vám poradí při výběru materiálu, ...

Prodej: - dřevomateriál Služby: - formátování, hranování plošného materiálu - truhlářství, podlahářství

Podlahářství (podlahářské práce včetně dodávky materiálu): - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné - podlahy korkové, PVC a antistatické PVC - celomasivní dřevěné podlahy Junckers - pokládka koberců (i zátěžových) - vyrovnání nerovnosti podlah - tmelení podlah - pokládka a broušení parket - renovace dřevěných podlah včetně lakování.

Pronájem reklamních ploch v Plzni, výroba reklamních bannerů, výškové práce, pronájem vysokozdvižné plošiny 24m, výškové plošiny, pracovní plošiny Plzeň.

Práce, výroba: -zemní práce -demolice -terénní úpravy.

Společnost Sun Company s.r.o. je dodavatelem služeb v oblasti stavební činnosti, renovace a zateplování budov, suché výstavby, dokončovacích prací ve stavebnictví.

Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.