Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Izolace staveb: -fólie, PVC, PEHD, modifikované a asfaltové pásy -ploché střechy -hydroizolace, zateplení -zelené střechy, terasy -spodní stavby -izolace proti zemní vlhkosti -izolace proti spodní i tlakové vodě -protiradonové zábrany -základy, nádrže, bazény, jímky -speciální izolace -proti úniku ropných ...

Práce: - průmyslové nátěry - protikorozní nátěry

Montáž, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -elektroinstalace.

Řemesla, práce: - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské

Stavební firma. Práce: - kompletní stavební činnost - sádrokartonářské - zemní - rekonstrukce koupelen

Truhlářství, stolárna. Výroba - kuchyně - dveře - ložnice, postele - nábytek z masivu - vestavné skříně - pergoly - zahradní domky.

Práce: - tesařské - zednické - obklady a dlažby - zateplování - pokrývačské

Instalatérství, topenářství, zámečnické práce, návrhy a instalace tepelných čerpadel. Vodo topo plyn - vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Zemní práce. Kovovýroba - zámečnické práce - frézování - vrtání - svářečské práce.

Činnost: -stavební práce -rekonstrukce -novostavby -natěračské práce -projektová činnost. Opravy fasády. Výstavba rodinných domů, pasivních domů. Zednické práce. Opravy omítek. Sanace zdiva. Opravy střech, výměny oken.

Revize: - tlakové nádoby - kotle - plynová zařízení

Demolice. Zemní a výkopové práce Stavební činnost - výstavba domů a bytů - rekonstrukce. Zámečnické práce.

Řemeslo: -truhlář -truhlářské práce. Výroba, zakázková výroba: - dřevěné schody - schodiště - zábradlí.

Služby, práce: - montáž měření a regulace na výměníkových stanicích, plynových kotelnách, elektrokotelnách a vzduchotechnických jednotkách - topenářské - vodoinstalace - elektroinstalace Prodej: - topenářský materiál

Naše služby: - zpracování technické dokumentace - opravy a rekonstrukce parních kotlů - opravy a rekonstrukce: - plynovody - kyslíkovody - horkovody - parovody. - opravy a rekonstrukce ocelových konstrukcí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - silniční a motorová doprava - zámečnictví. Prodej: - ...

Zámečnické práce. Výroba - mříže - kovový nábytek - kovové ploty - schody - zábradlí.

Podlahové studio. Prodej, pokládka - PVC - koberce - kaučukové podlahy.

Práce: - vodoinstalatérské, - topenářské. Montáž rozvodů vody, odpadů, domovních přípojek. Rekonstrukce, opravy koupelny, topení. Výměna, opravy, instalace: - vodovodní rozvody - WC - vodovodní baterie - vodoměry - septiky, čističky.

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž: - střešní, pokrývačské krytiny. Prodej: - polykarbonát - klempířské prvky - střešní krytina.

Tesařství: -pokrývačské práce -tesařské práce -stavby, rekonstrukce a opravy střech -výstavba dřevostaveb, altánků, chat a srubů.

Elektroinstalace. Projekce, dodávky, montáže: -systémy EZS a EPS -rozvody STA -elektronické přístupové systémy -měření a regulace -telefonní technika.

Elektroinstalační práce a opravy silových a slaboproudých rozvodů.

Stavební činnost: -stavební práce -zateplování -rekonstrukce a přestavby -novostavby, rodinné domy na klíč -sanace -zemní a výkopové práce -řezání asfaltu a betonu.

- půdní vestavby - rekonstrukce staveb - montážní práce - zateplování budov - střechy