Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce: - malířské - matěračské - úklidové

Malířství, lakýrnictví, natěračství. Malířské, lakýrnické a natěřačské práce.

Práce, služby: -betonářské, tesařské a sanační práce -Výroba a montáž zámečnických konstrukcí -bourací a zemní práce -zateplovací systémy -práce zdravotně technických instalací -geologické a geodetické práce -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí -autorizovaný dozor staveb, poradenství -rozpočtování staveb dle pravidel ÚRS ...

Hodinový manžel. Oprava a údržba domů, bytů a rekreačních objektů - drobné i rozsáhlejší práce. Montážní práce. Úklidové práce. Přeprava osob na letiště.

Montáž, opravy, revize: - hromosvody

Práce: - zámečnické - malířské - topenářské - vodoinstalační

Řízené horizontální vrtání. Zemní protlaky.

Podlahářství. Prodej a montáž všech podlahových krytin - parkety, plovoucí a dřevěné podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dveře a obložkové zárubně.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

Kompletní dodávky střech. Rekonstrukce střech. Pokrývačské práce. Klempířské práce. Montáže střešních oken.

Elektroinstalační práce Protipožární ochrana a revize

FI Truhlářství Truhlářství, výroba, prodej: -skříně, vestavěné skříně a nábytek na míru vyrábíme nejmodernější technologií na CNC stroji Vestavěné skříně na míru, resp. nábytek na míru a vybavením interiéru je naším hlavním výrobním zaměřením.

Geotechnické inženýrství - geofyzika, seismologie - projektování staveb - řízení staveb - geologie, hydrologie - konzultační služby pro jaderná zařízení - životní prostředí

Prodej: - vybavení koupelen - vany a sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek a doplňky. Práce: - topenářské - vodoinstalační - opravy baterií.

Společnost INSET s.r.o. se od roku 1991 profiluje jako spolehlivý a operativní partner investorů, projektových organizací a dodavatelů staveb.

InService je moderní společností zabezpečující havarijní servis, opravy a údržbu technického vybavení budov, plošně po celém území České a Slovenské republiky a dále lokálně v Budapešti. Společnost Inservice zajišťuje 24 dodin denně 365 dní v roce havarijní službu, servisní práce, opravy, pravidelné preventivní prohlídky a revize, v ...

Stavební práce: -odvhlčení objektů. -sanace zdiva. -rekonstrukce budov. -rekonstrukce koupelen. -podlahářské práce.

Vodo - topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Inženýrská geodézie a geodetické práce v katastru nemovitostí.

vyrábíme a prodáváme lepená akvária terária.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Truhlářství. - zakázková výroba nábytku - stavba pergol Podlahářství.

Stavební práce - zednické práce - obkladačské práce - topenářské a vodoinstalatérské práce.