ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Práce, sklenářství: - brusírna, broušení, brusič skla - malířské, natěračské.

Kompletní opravy a servis výfuků. Prodej a montáž nových výfuků včetně příslušenství. Ochranné nátěry, zámečnické a svářečské práce. Provozovna Praha, tel. 776 649 306 Praha 10 Malešice, depo Hostivař.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Prořezy a kácení stromů, bezpečnostní, zdravotní, vyvázání koruny, z lana a i plošiny. Výsadba, zalesňování. Výškové práce, nátěry a opravy fasád, balkonů, lodžie, spárování panelů. Likvidace dřeva.

Klempířské a pokrývačské práce. - montáže střešních krytin Tašky - betonové, pálené (BRAMAC, TONDACH, BESK, KM BETA, ..) Plechové - vlnité, trapézové, hladké, profil tašky (SATJAM, ...) Úprava a prodej klempířských prvků, - přenosné plechové udírny Fakturační adresa: Čajkovského 946/11 Hradec Králové - Nový Hradec ...

Zemní, zednické a demoliční práce. Rekonstrukce a stavební úpravy budov - výstavbu rodinných domů - zateplení budov - demoliční práce - sanace vlhkosti objektů - pokládka zámkové dlažby - výstavby chodníků.

Služby, práce: - malířské, natěračské - tapetování - sklenářské - podlahářské - zednictví - montáž žaluzií

Stavební práce. Opravy střech, opravy koupelen komplet.

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Podlahářství Pechman nabízí tyto služby: - lakování podlah - pokládka PVC, plovoucí a laminátové podlahy, parketové a korkové podlahy - obklady stěn - podlahářské práce - broušení podlah.

Vodoinstalatérství, topenářství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Rekonstrukce koupelen. Obklady a dlažby všeho druhu, omítkářské práce.

Hlavní činností je těžba a zpracování dřeva. Dodáváme štípané dřev. Vykupujeme dřevo. - zajišťujeme individuální kácení stromů - provádíme práce s motorovou pilou a křovinořezem - provedeme úklid Vašich zahrad i s odvozem listí - umíme veškeré tesařské práce - disponujeme vlastními vozy a zajišťujeme tak i autodopravu - v zimě Vám ...

Instalatérské, topenářské, zámečnické práce.

Nabízíme: - montáž domu na staveništi - hrubá stavba dokončená do 60 dnů - dodávka a montáž odborných profesí (voda, kanalizace, vytápění, elektroinstalace) - provedení obkladů a dlažeb, pokládka podlah - instalace a montáž interiéru - dokončovací práce - vnější dokončovací práce - předání stavby zákazníkovi do 120 dnů ode dne zahájení ...

Činnost: - hydroizolace střešních plášťů - hydroizolace spodních staveb - hydroizolace teras a balkonů.

Pneuservis. Autodoprava. Zámečnická výroba. Kolejové mechanizmy.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Zednictví Vodoinstalatérství, topenářství