ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma: -novostavby -stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice -zemní práce -zemědělská výstavba -strojně hlazené průmyslové podlahy. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba, prodej: -cementové ...

Prodej a montáž parket a korkových podlah, laky, tmely, lepidla, barvy, stěrky, .. Půjčovna: brusky Včetně cenové kalkulace a poradenství

Průmyslové betonové podlahy včetně epoxidových a cementových stěrek, samonivelační lité betonové podlahy, broušené podlahy, opravy a sanace betonových podlah.

Malířské a natěračské práce. Malování pokojů, bytů a nebytových prostor ve Kdyni, Domažlicích, Nýrsku a jejich okolí. Nátěry fasád, malování reklamních nápisů.

Elektroservis: -montáž EZS, EPS -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -vstupové kontroly -docházkové systémy -slaboproudé rozvody (projekční činnost) -opravy spotřební elektrotechniky.

Truhlářství: -výroba nábytku -výroba replik starožitného anglického nábytku -vybavení pro interiéry, byty, haly, kanceláře, hotely, recepce a restaurace.

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek Široká nabídka elektrických spotřebičů (BRANDT, DE DIETRICH, BLOMBERG, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, BOSCH, SIEMENS, MORA, GORENJE, WHIRPOOL, AMICA).

Výroba, montáž: -krovy -zahradní domky -pergoly a balkony. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské.

Provádíme výkopové práce, protihlukové zdi, kanalizace opravy komunikací v Praze, západních Čechách a středních Čechách.

Natěračské práce. Malířské práce. Plynoinstalační práce (komletní dodávka zdravotních instalací) Topenářské práce (komletní dodávka zdravotních instalací) Zateplování budov. Projekční činnost. Sádrokartonářské práce. Podlahařské práce. Stavební firma: - komletní výstavba rodinných domůrekonstrukce - stavby - ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -přeprava sypkých materiálů - sklopka. Práce: -drobné zemní práce. Prodej: -drceného kamene včetně dopravy.

Kompletní zemní práce: -odbahňování rybníků -terénní úpravy a skrývky -čištění stok a vodních toků -výstavba venkovních vodovodů, kanalizací -práce v málo přístupných terénech.

Zabýváme se instalatérskými, zednickými a topenářskými pracemi.

Prodej a pokládka podlahových krytin různých materiálů: - dřevěné, laminátové, vinylové podlahy - linoleum, PVC

Služby: -vrtané studny -vrty pro tepelná čerpadla -prodej a montáž čerpadel -zemní práce -vrty pro geologický průzkum -těžební činnost.

Podnikatel Ing.Karel Štolba se sídlem ve Skalné se především zabývá zemními a stavebními pracemi. Naše stavební firma nabízí zemní a stavební práce. Provádíme kompletní stavbu od výkopu základů až po dokončovací stavební práce. Především působím působíme v Plzeňském a Karlovarském kraji. Postavíme rodinný dům od 1, 2 milionu korun a kromě ...

Dřevostavby, zateplování domů.

Provádíme nátěry a renovace dveří, euro oken a nábytku. Dále nabízíme veškeré nátěry nebo nástřiky a renovace trezorů. Zabýváme se i fládrování dveří, nábytku a renovace trezorů.

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.