DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební firma zajišťující různé stavební činnosti od výstaveb, rekonstrukcí, truhlářských prací.

Zabýváme se montáží a opravou střech a to včetně izolací.Dále poskytujeme i následující služby: - hydroizolace plochých střech - hydroizolace podlah - hydroizolace jímek a septiků - oprava a revize hromosvodů

Dodávka a montáž do domů: - tepelná čerpadla - klimatizace - ústřední topení

Služby: - montáž suchých interierových technologií - sádrokartony - minerální podhledy - příčky - podlahy - vybavení a kompletace interiérů - stavby na klíč

Provádíme veškeré kominické práce: - vložkování komínů - stavební opravy komínů a kouřových cest - výměna a instalace komínových lávek - revize a kolaudace spalinových cest s použitím kamery - autorizované měření účinnosti malých zdrojů do 200kW

Nabízíme služby v oblasti vložkování, stavby třísložkových komínů, revize, odkouření od kondenzačních a turbo kotlů a autorizovaného měření.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Zemní práce-odbahňování rybníků, čištění stok a lesních linek, základové desky o pod. výroba palivového dřeva

Kompletní zateplení fasád kontaktními i bezkontaktními systémy.

Velkoobchod: - zábavná pyrotechnika - celoročně - malé ohňostroje dle objednávky na jedno zapálení - součástky - SMD odpory, kondenzátory Opravy: - elektronika - televizory, videa - elektrospotřebiče - počítače Montáž: - elektroinstalační práce, revize - zednické práce

Práce: Lakýrnické Malířské Tesařské Truhlářské Elektroinstalační Topenářské Izolační.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Montáž - parapety. Výškové práce Klempířské prácemontáž - žlaby - svody. Opravy - střechy.

Sklenářské práce - rámování - broušení sklo.

Plynoinstace Topenářské práce Čištění kanalizace Vodoinstalace.

Stavební práce - bourací práce technologických zařízení se zaměřením na znovuvyužití odpadů - demolice stavebních objektů, - práce nakladače UNC, LOCUST (kladivo), - řezání ocelových konstrukcí - zemní práce - lešení - instalace i možnost pronájmu. Recyklace odpadů. Nákladní automobilová doprava.

Výroba, služby: - zpracování starého dřeva - třívrstvé panely - obklady - dveře - stoly

Montáže, výroba, servis: -elektroinstalace -hromosvody, uzemnění. Revize a projekty: -chladící a dojící zařízení -jeřáby, zdviže. Výroba rozvaděčů typů. Smluvní partner skupiny ČEZ. Prodej: -elektromateriál (celý sortiment) -montážní plošina MP 13.

Vodoinstalační, topenářské a kanalizační práce.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče Služby: - elektroinstalační práce - revize

Elektroinstalační, Topenářské, Vodo instalační práce.