Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Geodetické práce pro katastrální úřady a výstavby.

Služby, činnost: - sádrokartonové konstrukce - speciální akustické konstrukce - podhledy minerální, kovové a dřevěné - vestavby podkroví - prodej materiálů a nářadí pro suchou stavbu - zatepolování fasád

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Práce: -klempířské -pokrývačské -montáž sádrokartonu a střešních oken -jeřábnické práce -obklady a zateplení štítů. Prodej: -střešní systémy -klempířské výrobky.

Stavební firma: -rekonstrukce, novostavby -elektro a voda a topení -solární a energetické systémy -montáže garážová vrata

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví.

Poradenství a konzultace - energetické průkazy - stavební výkresy architektonické řešení staveb - projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení - stavební dozor - měření termokamerou - inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb - prodej zemědělských komodit - prodej ...

Stavební a obchodní společnost. Zpevnění ploch, válcování betonu a další zemní práce.

Elektroinstalační a revizní práce.

Opravy a servis elektrických zařízení. Malování pokojů.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - sádrokartonářské

Nabízíme komplexní geodetické služby v katastru nemovitostí a inženýrské geodézii. Mezi naše služby, práce spojené s katastrem nemovitostí, patří geometrické plány pro rozdělení pozemků, zaměření staveb (budov) a přístaveb, vytyčování hranic pozemků, poradenství při majetkoprávních převodech. Dále pak služby práce v inženýrské geodézii, jako jsou ...

Geodetické práce - kompletní servis v oblasti geodezie, kartografie a katastru nemovitostí - geometrické plány - vytyčení hranic - polohopisné a výškopisné plány.

Zajišťujeme: - zemní práce - výkopové práce - hloubení základů rodinných domů - hloubení základu komerčních objektů - terénní úpravy.

Montáž, opravy, revize: - elektrické zařízení - hromosvody.

Práce: -malířské -natěračské. Malíř, natěrač. Zednické práce.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - zateplování půdních prostor

Strojírenská výroba: - CNC obrábění (soustružení a frézování) - pálení plasmou - tváření - sváření - zámečnické práce

Výroba, projekce, dodávka, montáž: -plynové topení sáláním -plynové infrazářiče -náhradní díly. Prodej: -ventilátory Elektror -turbodmychadla. Servis: -infrazářiče AMBI-RAD MIDVO. Služby: -autorizované měření emisí plynových spotřebičů.