DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce, montáž: - elektromontáže - zabezpečovací, kamerové systémy - televizní, satelitní rozvody - počítačové sítě

Výroba, pokládka: - betonové podlahy - anhydritové podlahy Půjčovna: - mobilní čerpadla betonových směsí

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - dveře

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Montáž, záruční a pozáruční servis plynových zařízení

Vodoinstalatérství, topenářství

Pila. Dřevovýroba pro stavební účely, palety. Truhlářství.

Stavební firma, stavby: - zateplené fasády - zateplování budov - opláštění - provádění kompletních dodávek zateplování budov - klempířské práce - montáž střešních krytin a klempířských prvků. Služby: - osobní kontakt s klientem - poradenství a zpracování nabídky - výběr z množství barevných odstínů, struktur, stěrkových omítek ...

Provádíme, stavební firma, práce: - novostavby a rekonstrukce - stavby bytové a občanské rodinné domy - stavby průmyslové - stavby ve zdravotnictví - dodávky a montáže interiérů - zateplování budov - revitalizace panelových domů (sanace panelových vad, zateplení, výměna oken, dveří) - inženýrská činnost - izolace proti ...

Bagrování. Terénní úpravy zahrad. Výkopové práce. Vlastní pásový bagr.

Stavební společnost: - komplexní stavební činnostI v pozemním stavitelství - generální dodávky staveb průmyslových, občanských a bytových - projekční a inženýrské práce - zateplování budov kanadskou technologií CLIMATIZER PLUS. Zámečnické ocelové konstrukce všech typů a rozměrů, jako jsou skelety hal, schodiště, zábradlí, a světlíky ...

Jako stavební firma - zajišťujeme kompletní stavební práce od návrhů, stavební dokumentace, samostatné stavby až po vyřízení kolaudace. Řemesla, služby - tesařské práce - sádrokartonářské práce - truhlářské práce - topenářské práce - izolační práce - zednické práce

Likvidace - dřevěná odpad Topenářské práce Zemní práce Vodoinstalační práce Údržba zahrad a nemovitostí

Jsme společnost dlouhodobě působící na českém trhu, poskytujeme následující služby: - projekční činnost v oblasti kolejových vozidel, trakční energetiky, sdělovací techniky a energetiky

Kovovýroba: -zámečnické výrobky -točité schody -mříže, vrata, zábradlí -kovové díly -podesty -výroba z nerezu.

Práce: - obkladač - montáž keramických obkladů a dlažeb - rekonstrukce bytového jádra

Výroba a montáž: -rámové a obloukové haly. Strojní a zemědělské technologie. Opláštění průmyslových budov trapézovým plechem. Prosklené plochy průmyslových objektů. Skleníky. Strojírenství. Zámečnické výrobky. Montáže ocelových konstrukcí. Montážní práce autojeřábem do 10tun.

Provádíme rekonstrukce bytu, koupelny na klíč. Poradíme vám jaké kvalitní vybavení jako sprchové kouty, vany, umyvadla pořídit, aby vám co nejdéle sloužily. Zednické a instalatérské práce.

Stavební a dokončovací práce - malování, malířské práce - rekonstrukce bytových jader - zateplování domů - práce ve výškách, výškové práce.

Veškeré zednické práce, stavební činnost. Zateplování budov.

Nákladní doprava. Zemní práce. Výstavba a opravy komunikací. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Prodej: -střešní krytiny -klempířské prvky + nářadí. Péče o zeleň: -realizace zahrad -rizikové kácení stromů.

Zahradní domky, výroba, prodej a montáž. - zahradní altány - psí boudy - garážová stání

Provádíme: - renovace starých střech bez demontáže - realizace nových střech na klíč - zateplení střech - odvětrávací systémy - prodej materiálů - terče - zvukové izolace - stavební systémy Thermomur - stavební práce - vnitřní zateplení - sanace plísní.