ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Firma vznikla v roce 1990 původně jako sdružení fyzických osob. Hlavní činností stavební firmy je dodávka a montáž: - suchých staveb - sádrokartonových konstrukcí - minerálních podhledů v reprezentativní kvalitě se standardní zárukou na provedené práce 36 měsíců.

Služby: -projektování dopravních staveb -inženýrská činnost v oboru dopravních staveb -zajištění realizace dopravních staveb -geodetické práce.

Průmyslová elektronika a elektrotechnika. Automatizace výrobních a manipulačních technologií. Komplexní dodávky elektroinstalací.

Geodetické a kartografické práce.

Stavební a zemní práce. Rekonstrukce vozovek a chodníků.

Činnost: - ZEMNÍ PRÁCE – násypy, přechodové oblasti mostů, zářezy - INŽENÝRSKÉ STAVBY A KOMUNIKACE – komunikace.

stavební práce: - projekty – vytvoříme vám vhodný projekt, jak při výstavbě nového objektu, tak při rekonstrukci; kompletní projektová činnost ve výstavbě, zpracování projektové dokumentace - výstavba a rekonstrukce – průmyslové, výrobní a skladové objekty, čistírny odpadních vod, stravovací zařízení, rodinné domy, zdravotnická zařízení, ...

Zateplování fasád, dekorativní omítky. Čištění a nátěry znečištěných omítek. Termografické měření úniku tepla. Prodej, montáž - plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře - stínící technika - parapety - zimní zahrady - garážová vrata sekční a výklopná.

Práce: -stavební činnost -rekonstrukce objektů -střechy -zpevněné komunikace -výškové práce

Činnost: - sanace kanalizací a potrubních systémů bezvýkopovými technologiemi.

Recyklace stavebních odpadů - stavební suť, stavební odpad - materiál z demolic vozovek - drcení kamenů v lomech - recyklace drážních štěrků. Stavební činnost - zemní práce - rekonstrukce vozovek a komunikací - výstavba pozemních objektů - demolice. Drcení a třídění nerostných surovin v lomech.

Stavební činnost - dopravní stavby - výstavba rodinných domů - projektová dokumentace - zateplování budov - vodoinstalční práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - sanace - bourací práce. Pronájem stavební mechanizace. Realitní činnost, pronájem nebytových prostor.

Prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál Služby: - elektroinstalační práce - návrhy a montáže fotovoltaických systémů

Práce: -tepelná, akustická izolace -chladová izolace -opláštění budov a hal -klempířské práce -zámečnické práce.

Doprava a komunální služby, stavební a projektová činnost.

Výroba: - vzduchotechniky Výroba, pronájem: - mobilní kotelny Elektroprojekce.

Služby: - montujeme, prodáváme a provádíme servis tepelných zařízení Buderus - dodáváme solární systémy, tepelná čerpadla a solární kolektory Viessmann - montáž a plynová instalace, podlahové vytápění - provádíme měření a regulaci.

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské - elektroinstalace Stavební činnost.

Projekty, dodávky, montáž, servis, revize, zkoušky: -elektroplynové spotřebiče -plynové vytápění -olejové vytápění -podlahové topení -rozvod plynu -rozvod teplé a studené vody. Zednictví-rekonstrukce koupelen.

Dodávka - dřevěné, masivní, vinylové a laminátové podlahy všech rozměrů - terasy - dveře.

Tesařské a klempířské práce Šalování schodiště.