Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Revize a montáž elektrických zařízení, znalecké posudky pro elektro.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - laboratorní nábytek - vestavěné skříně.

Truhlářství, výroba: - dveře - okna - schody - nábytek. Stavební zámečnictví.

Truhlářství - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Velkoobchod a maloobchod - eurookna (dřevo, plast) - dveře - zárubně.

Výroba: -oken -dveří -nábytku na zakázku.

Výroba a prodej: -klíče a zámky -trezory a zabezpečovací zařízení -otevírání bytů, automobilů a trezorů.

Zhotovení střech a klíč. Montáž dřevěných teras.

Výroba: - truhlářských produktů na zakázku - realizace interiérů benzinových čerpadel - eurooken, dveří vchodových a schodišť.

Montáž parketových vlisů ze dřeva a plovoucích podlah.

Výroba upevňovacích systémů - zemní vruty a kotvy. Zámečnická výroba.

Stavební a zednické služby.

Podlahářství. Pokládka koberců a PVC.

Výkopové a bourací práce, úpravy terénu, dovoz a rozvoz sypkých materiálů.

Prodej a pokládka podlahových krytin: -koberce, lina -plovoucí podlahy -parkety, korky -obkládání schodů -renovace starých dřevěných a parketových podlah.

Montáž hromosvodů a podlahového topení.

Služby instalatérské, zednické a zámečnické.

Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace - plynoinstalační práce - vodoinstalační práce - topenářské práce - vodo topo plyn. Dodávka, montáž, servis - ústřední vytápění - plynové kotle - tepelná čerpadla

Stavby na klíč, zemní práce, projekce a statika.

Instalace, rozvod: -plyn -voda -topení -elektro. Montáž, oprava plynových spotřebičů. Průmyslové kotelny, průmyslové vytápění.

Podlahářství. - podlahářské práce - renovace schodišť Prodej: - koberce, lina, PVC krytiny - laminátové a dřevěné plovoucí podlahy

Stavba, výstavba: -bytové stavby -rodinné domy -průmyslové stavby -rekonstrukce -izolační práce

rekonstrukce domů, bytů rekonstrukce bytových jader, koupelen rekonstrukce nebytových prostor, kanceláří rekonstrukce restaurací, obchodů půdní vestavby řezání panelů zednické a obkladačské práce štukatérské práce služby architekta a projekční práce revize a statické posudky malířské a lakýrnické práce sádrokartonářské práce ...