Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce: -elektroinstalační -přestavby interiérů -přestavby koupelen a wc

Malířství a natěračství Brno -veškeré malířské a natěračské práce -speciální malířské práce -tapetování a nátěry všeho druhu Z doplňkových prací Vám můžeme nabídnout vyklízecí práce, stěhování, bourání, či pokládku plovoucích podlah.

Naše společnost zajišťuje komplexní rekonstrukce bytového jádra a bytů v Brně. Realizujeme také rekonstrukce koupelen. Dále provádíme zateplování fasád.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů. Řemesla, služby - zednické a obkladačské práce.

Práce: -zemní, výkopové Výstavba: - inženýrských sítí

Výstavba: - inženýrské sítě. - vodovody, plynovody, kanalizace - zemní práce Montáž: -telekomunikačního zařízení: -pobočkové ústředny -strukturovaná kabeláž -elektrická požární signalizace -elektrické zabezpečení objektů -kamerové systémy -informační a ozvučovací systémy -systémy kontroly vjezdu a vstupu ...

Práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - montáž domovních čistíren odpadních vod

Podlahářské práce. Prodej, montáž: -plovoucí podlahy -koberce -PVC

Maloobchod, montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlahy -masivní podlahy -koberce, PVC -marmoleum Práce: -podlahářské -renovace podlah -montáž dveří

Výroba: - dřevěná okna, dveře, schodiště

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.

Izolatérství Zámečnictví, nástrojářství

Vodoinstalatérství, topenářství

Malířství, lakýrnictví, natěračství Malby, nátěry, nástřiky Odborné a technické poradenství, zpracování nezávazné cenové nabídky a nabídnutí optimálního řešení. Samozřejmostí je minimální náročnost z Vaší strany na úklid, zakrývání, olepování.

Práce: -obkladačské -dlaždičské -rekonstrukce koupelen

Práce: -elektromontážní -elektrikář

Činnost: - realizace a rekonstrukce střech - klempířské práce

Výstavba plynovodů a plynovodních přípojek. Plynofikace obcí, průmyslových objektů a areálů. Výstavba inženýrských sítí.

Instalatérství Kraus - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - montáž vodovodních rozvodů a odpadů, solárních systémů