DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Topenářské práce Vodoinstalatérské, plynoinstalatérské práce. Zámečnické práce Zemní práce a stavební práce Stavby rodinných domů na klíč. Kompletní plynofikace. Projektová činnost, revize. Montáž, záruční a pozáruční servis, prodej, maloobchod a velkoobchod: - plynové spotřebiče - kotle: - plynové, uhelné, elektrické, na ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, balení ...

Provádí práce: - zámečnické - potrubářské - svářečské. Kovovýroba.

Výroba, prodej: -obrazové lišty, rámy. Služby: -rámování obrazů, zdrcadel -paspartování -kompletní rámovací servis

Veškeré elektroinstalační a elektromontážní práce, smluvní pohotovostní a servisní služby, revize el. zařízení a hromosvodů.

Služby: -změření průtoku vody v bateriích a sprchách -výpočet návratnosti spořičů pro vaši firmu / byt -montáž a seřízení průtoku spořičů na optimum

Pila: -výroba stavebního řeziva -řezání krovů na zakázku -prodej palivového dřeva -výroba truhlářského řeziva Tesařské práce.

Eshop, internetový obchod: - motorové oleje - provozní kapaliny - filtry - potřeby pro zahradní techniku. Návrhy 3D : - schodiště - zábradlí. Svářečské práce metodou mig/mag. Zámečnické práce.

Práce: -sádrokartonářské Dodávka, prodej, montáž: -sádrokarton -izolace

Řemesla, služby - malířské a natěračské práce - zednické práce

Realizujeme dřevostavby, dřevodomy, rodinné a nízkoenergetické domy sendvičového typu na klíč. Provádíme střechy na klíč, krovy, zahradní domy, pergoly, altány, fasády, dřevěné fasády, SDK práce, klempířské práce.

Služby: - zámečnické práce - olovářské práce. Výroba: - bazény - bazénové zastřešení - plastové nádrže (septiky).

Stavební práce: -opravy a rekonstrukce -nová výstavba staveb pro průmysl a zemědělství -sanace betonových konstrukcí -zateplené fasády -rodinné domy na klíč.

Stavební, tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Kamenosochařství: -interiéry-krby, koupelny, bary, stolové desky -exteriéry-pomníky, plastická grafika, dlažby, schody -fontány-přírodní, japonérie -opravy věci na zakázku v oblasti sochařství.

Práce: -protipožární nátěry, nástřiky. -hydroizolace. -sanace staveb. -průmyslové podlahy.

Podlahářské práce: - dodávka a pokládka plovoucích laminátových a dřevěných podlah, přírodního linolea a PVC, koberců, korkových a kaučukových podlah - renovace a broušení podlah. Prodej, montáž - PVC - koberce - přírodní linoleum - ve čtvercích - metráž - plovoucí - dřevěné podlahy - masívní - vrstvené - plovoucí ...

Řemesla, služby, opravy, servis - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - vodo topo plyn Montáž - podlahové topení - elektrické, plynové, kondentační kolte - krby

Řemesla, služby - pokrývačské práce - tesařské práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce - zámečnické práce - zednické práce Výstavba - dřevostavby

Práce: -zemní, výkopové. -výstavba inženýrských sítí. -revitalizace vodních toků. -práce na komunikacích. -demolice.

Služby: - izolace - klempířství