ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výstavba a rekostrukce - střešní konstrukce -střechy na klíč

Práce: -elektroinstalatérské. -revize elektro. -televizní, telefonní rozvody. -montáž elektronické zabezpečovací systémy.

Práce: -zednické. -obkladačské. -rekonstrukce bytových jader. -rekonstrukci bytů. -zateplení rodinných domů.

Práce: -malířské. -tapetářské. -natěračské.

Montáž - venkovní osvětlení Silnoproudé práce montáž - slaboproudé rozvody

Elektroinstalační práce: -silnoproud, slaboproud -venkovnío osvětlení -kabelové přípojky NN.

Truhlářství, podlahářství

Činnost: - elektroinstalace - revize - hromosvody - montáž zabezpečovací zařízení - výškové práce

Plyn, topení, voda. Plynoinstalace: -zemní plyn, propan-butan -kompletní plynofikace rodinných domů, průmyslových objektů -kotelny od projektů po uvedení do provozu -záruční a pozáruční servis plynových spotřebičů - JUNKERS, VIADRUS, DAKON, JOHN WOOD, QVANTUM, KARMA -zajištění projektu, projektování dokumentace ...

Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavné skříně - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje - ordinace lékařů Řemesla, služby - truhlářské a stolařské práce

Řemesla, služby - natěračské práce - rekonstrukce oken a dveří

Vodoinstalatér, topenář, vodoinstalatérské a topenářské práce. -solární systémy, tepelná čerpadla, podlahové a stěnové vytápění a čistění a prohlídky kanalizace. Dále provádíme centrální vysávání a montáže plynových kotlů, vodoměrů a ohřívačů.

- rodinné domy na klíč - projekce - inženýring - vizualizace - realizace staveb - ELASTOLITH - obchodní zastoupení pro HK a PCE - provoz kavárny

Hodinový manžel. Zámečnické práce. Údržbářské práce.

Půjčovna, renovace, oprava: -historické automobily. -veteráni. Zámečnické práce.

Prodej, montáž: - dřevěné podlahy - laminátové podlahy - PVC - parkety

Stavební firma - výstavba obytných domů - zateplování budov - omítky, fasády - půdní vestavby a rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - zámečnické práce - truhlářské práce - tesařské a pokrývačské práce - zemní práce

Montáž, servis: -tepelná čerpadla. Práce: -vodoinstalační. -topenářské. -plynařské.

Řemesla, služby - truhlářské práce - tesařské práce

Služby: -stěhování -úklidové práce Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -zemní

Řemesla, služby, pokládka - podlahářské práce

Práce: -topenářské. -vodoinstalační. Montáž: -tepelná čerpadla.

Geodetické práce - geometrické plány na dělení pozemků, vyznačení staveb v katastru nemovitostí, věcná břemena, vytyčení hranic pozemků. Tvorba polohopisu a výškopisu, zakládání staveb, zaměření inženýrských sítí, skutečného provedení staveb.