DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - zednické práce - rekonstrukce koupelen - pokládka obkladů a dlažeb - montáž sádrokartonů

Činnost: - elektroinstalace - slaboproud, silnoproud - hromosvody - revize

Prodej, montáž - podlahy plovoucí, laminátové, dřevěné, vinylové - PVC podlahy, marmoleum - korkové podlahy - koberce - obvodové lišty Řemesla, služby, opravy - podlahářské práce

Řemesla, služby - truhlářské práce - malířské, lakýrnické práce Realizace - filmové dekorace - výstavy - interiéry - výroba nábytku

Řemesla, služby - zednické práce - obkladačské práce

Výroba na zakázku - obchodní vybavení prodejen - prezentační stojany - drátěné systémy - regály, regálové systémy Služby - architektonický návrh interiéru obchodů a prodejen - stavební úpravy a realizace návrhu - montáž vybavení, regálů

Kovářské práce - umělecké kovářství - zámečnické práce Výroba - krbové nářadí - kovový nábytek - vrata, ploty, mříže, zábradlí

Výroba - okna, dveře. Výroba - ocelové schody a zábradlí s možností dřevěných nášlapů a madel. Výroba - ocelové konstrukce.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Práce: -obkladačské -zednické -podlahářské -rekonstrukce

Naše firma provádí elektroinstalace veskerých plynových a elektrických zařízení. Provádíme elekromontáže, jejich revize a revize plynu. Montujeme podlahové vytápění, provádíme prohlídky, servis a prodej plynových kotlů. Vyřizujeme především objednávky pro Zlín a Zlínský kraj. Montáž, instalace, revize, rekonstrukce, servis: - elektroinstalace ...

Řemesla, služby - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce Prodej, montáž - střešní krytina - komíny

Zámečnictví. Výrobky: -rudly -manipulační vozíky -vrata -vchodové dveře -výkladní skříně -zábradlí -plotové dílce. Práce: -svářečské -kovodělné.

Pony servis Práce: - elektromontáže.

Výroba i prodej: zámkové dlažby, zdicích prvků a opěrných stěn včetně pokládky i dopravy. Pronájem průmyslových prostor.

Sádrokartonářské práce, montáž - kazetové minerální podhledy Půdní vestavby

Řemeslo, práce: -zámečník, zámečnické. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vybavení hotelů, bank -výrobky z nerezu: -vnitřní i venkovní zábradlí -nábytkové a kuchyňské doplňky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníku, mosazi, oceli (železa)

Výškové práce pomocí horolezecké techniky: -nátěry, čištění, opravy fasád. -spárování panelových domů. -instalace sněhových zábran.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně. -skříně. -zahradní domky.