Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -vyznačení budovy v katastru nemovitostí -rozdělení pozemku -změna hranice pozemku -vyznačení věcného břemene -vyhotovení ověřených kopií prvopisu geometrických plánů.

Fitness centrum (fitcentrum): -posilovna-stroje na posilování a rehabilitaci, proti bolestem páteře a zlepšení kondice. -možnost individuálního programu pod odborným vedením -aerobic-hodiny zaměřené na spalování tuků, zpevnění problémových partií -kondiční cvičení dle přání klientů -zdravotní cvičení procvičuje celé ...

Práce: -elektroinstalační. -elektroinstalatérské- -elektrorevize.

Řemesla, služby, montáže, revize - elektromontážní práce - silnoproud, slaboproud - montáž hromosvodů - měření, regulace

Prodej - brusivo Prodej - hutní materiál Prodej - nářadí Zámečnictví, výroba - ocelové konstrukce, tepelné zpracování Provozovny: Grunta 44 (okr. Kolín) Hlízov 1 (okr. Kutná Hora)

Pronájem - kontejnery Nákladní autodoprava Prodej - písek - drť Demolice Strojní zemní a výkopové práce

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Stavební firma - bytová výstavba - stavební práce - pokládka zámkové dlažby

Stavební firma - rekonstrukce bytů a objektů - opravy bytových jader - projektové práce - výstavby rodinných domů - čištění fasád - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - klempířské a pokrývačské práce - elektrikářské práce - truhlářské a tesařské práce

Řemesla, služby - plynárenské práce - topenářské práce - vodoinstalační práce - vodo topo plyn

Stavební práce: -malířské, lakýrnické, natěračské práce. -zateplování budov. -protipožární nátěry. -rekonstrukce bytů. -rekonstrukce bytových jader. Dodávka, montáž: -plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře.

Stolařství: -dveře, vrata -obklady stěn, stropů -menší práce z lamina -pergoly -venkovní nábytek -stoly, skříně -postele z masivu -opravy historického nábydku -výroba historických replik dveří a vrat.

Služby: - osobní jednání při přípravě Vaší novostavby, rekonstrukce či jen drobné opravy - poskytování rad v oblasti stavebnictví - zajištění vypracování kompletní projektové dokumentace - zpracování cenových nabídek, stavebních dodávek - inženýrskou činnost (stavební ohlášení, povolení, kolaudace, výběrová řízení, koordinace ...

Montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení . Projektování elektrických zařízení. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob.

Kompletní realizace střech, teras a balkonů. Nabídka klempířských prací a montáží sněhových zábran.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku. Výroba a renovace kuchyní. Výrobky z masivu - dveře, postele a další. Zahradní nábytek - pergoly, přístřešky, altánky, dětské domky...

Zakázková výroba nábytku a interiérů z laminovaných dřevotřískových desek a masivu. Obývací stěny.

Zakázková výroba interierového nábytku. Vyměříme a zpracujeme grafický 3D návrh a cenovou kalkulaci a následně vyrobíme originální nábytek dle přání klienta. Výroba nábytku do: -kuchyně -obývacího pokoje -ložnice -dětského pokoje -kanceláře -baru. Výroba vestavěných skříní na míru.

Naší hlavní činností je demolice. - zděné objekty - dřevěné objekty - železné konstrukce Součástí bouracích služeb je i roztřídění zbouraného materiálu.

Stavební činnost: - novostavby, rekonstrukce, opravy - rekonstrukce-rekreačních chalup bytových a nebytových prostor - obklady, dlažba, zámková dlažba.

Výstavba - krby, římsy - modifikované sanační omítky Řemesla, služby - štukatérské práce - restaurátorské práce

Elektrikář Montáž, opravy, a zkoušky elektrických zařízení do 1000V - rekonstrukce elektro panelových bytů a jader - elektroinstalace rodinných domů - elektroinstalace výrobních hal a provozoven - elektroinstalace prodejen atd.

Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Elektroinstalace: -elektroinstalace, elektromontážní práce.