Využijte demoliční práce včetně zemních a bouracích prací, zpracování a odstranění zemin a sutin, recyklace materiálů a ekologická likvidace nebezpečných odpadů, likvidace a sanace azbestu. Demolice jsou možné u nízkých staveb i průmyslových objektů.

Provádění zemních prací se zaměřením na demolice. Služby: - kontejnerové - přistavení, odvoz - likvidaci odpadu - zemní práce - bagry, nakladače, .. - dopravu materiálu - auto s rukou - drcení odpadu, suti - reciklace

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde ...

Zemní práce: - výkopy bazénů - výkopy základů - výkopy inženýrských sítí - těžba zeminy - svahování terénů - paletová manipulace - oprava a kopání nových příkopů - opravy vodních toků - ukládaní kamene - demolice.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Přípravné práce pro stavby Provádění staveb. Demolice, odstraňování staveb. Zemní, výkopové práce.

Přípravné a dokončovací stavební práce: - bourací, demoliční práce - zemní práce pomocí stoje UNC 060.

Realizace zámkových dlažeb, obrubníků vč. materiálu a prací s tím spojených (zemní práce, kontrukční vrstvy), bourací a úklidové práce, příprava staveniště atd.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -37 dvoulůžkových pokojů: -ON-LINE rezervace -kategorie pokojů - business, standard, economy -1 jednolůžkový pokoj pro invalidu.

Výstavba a rekonstrukce bytových domů: -pro soukromý i veřejný sektor -provádění obklady, dlažby či hrubé stavby a novostavby, kvalitní výstavby rodinných domů, -stavby na klíč -rekonstrukce -zateplovací a bourací práce, apod.

Stavební a projekční firma: -projekty RD -výstavba RD -renovace bytových jader, bytová jádra -rekonstrukce -demolice -inženýrská činnost ve výstavbě -stavební dozor -stavební povolení.

Zpracování energeticke náročnosti budov, správa a údržba nemovitostí, stavební prace, stěhování, malířského Prace, demolice.

Stavební firma, činnost: -dodávka, opravy (i havarijní), čištění domovních kanalizací, kontrola kanalizace kamerovým systémem -instalace voda, topení, havárie nonstop 774 328 798 -opravy, revize komínů -zemní, demoliční a úklidové práce včetně likvidace odpadů a stavební suti -kompletní stavební práce -dřevostavby na klíč, zakládání staveb, ...

Práce: - tesařství - sádrokarton, obklady, dlažby. Pozemní a inženýrské stavitelství: - demolice - stavební práce - rekonstrukce objektů.

Provádíme kompletní zemní práce, bourací práce, terénní úpravy, zakládání staveb, pokládku zámkové dlažby, nákladní autodopravu a pronájem strojů.

Stavba, výstavba, rekonstrukce, opravy: -stavby na klíč -rodinné domy. Práce: -kompletní zateplovací systémy -pokládka - obklady a dlažby, zámková dlažba -demolice domů -malířské, malířství, malby -zemní, výkopové - traktor bagr JCB a BOBCAT. Zprostředkování dodávky: -VODO TOPO PLYN a ELEKTRO.

Maloobchod - bižuterie Úklidové práce Obchodní činnost Bourací práce Zemní a výkopové práce Pokládka - dlažby Zednické práce Maloobchod - oblečení Zahradnické práce

Stavební práce, rekonstrukce rodinných domů, zemní a bourací práce a zateplování fasád. Zpracovávání a kontrola stavebních rozpočtů.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Činnost: - provádění staveb - stavební práce - demolice a zemní práce - silniční nákladní doprava - výstavba pozemních a inženýrských staveb - výstavba vodovodů a kanalizací - prodej vodohospodářského materiálu.

Práce se dřevem: - dřevostavby Zateplení: - objekty Demoliční a bourací práce. Montáž: - sádrokartony - obklady a dlažby Suché stavby.

Stavební firma. Realizace, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy, stavby. Demolice, demoliční práce.