Využijte demoliční práce včetně zemních a bouracích prací, zpracování a odstranění zemin a sutin, recyklace materiálů a ekologická likvidace nebezpečných odpadů, likvidace a sanace azbestu. Demolice jsou možné u nízkých staveb i průmyslových objektů.

Stavební firma Kouřík & Jankovský. Stavební a tesařské práce. Zámečnické práce včetně montáže ocelových konstrukcí. Provádí: -statické výpočty, projektové práce -rodinné domky na klíč -rekonstrukce a modernizace objektů -fasády, zateplování objektů -bourací práce, úpravy terénů.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.

Provádíme: - demolice - stavba rodinných domů - zemní práce. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace.

Realizace: - inženýrské sítě - demoliční práce - zemní práce - komunikace - prodej zásypového materiálu. Rekonstrukce bytových jader. Prodej: - topenářský a instalační materiál.

Veškeré zednické práce, obklady, dlažby, zemní práce, teréní úpravy, demoliční práce.

Činnost: - sadové úpravy - ozelenění rekultivovaných ploch - výsadba, kácení, ořez stromů a keřů - zakládání trávníků a jejich údržba - realizace soukromých zahrad a parků - přípravné a dokončovací práce pro stavby - demoliční a zemní práce - údržba zeleně - kosení, vyhrabání listí, pletí záhonů a keřů - stříhání živých plotů - ...

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Práce: - výkopové - dlažební - demoliční - terenní úpravy.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - zámkové dlažby - zateplování budov - demolice.

Stavební firma: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba skladových a výrobních hal -půdní vestavby a nástavby -kovové konstrukce -projektová dokumentace -novostavby, rekonstrukce, opravy -demolice, běžná údržba objektů.

Práce: - zemní - bourací. - teréní úpravy pozemků pro stavby a okolí Autodoprava.

Výstavba komunikací, zpevněných a panelových ploch: -silnice -chodníky -parkoviště -lesní cesty. Odstraňování povrchů silničních staveb (živice, podkladní vrstvy). Zemní práce. Bourací práce: -demolice z prostého betonu nebo konstrukce slabě vyztužné. Rozpojování (frézování) skalních a poloskalních hornin bez použití ...

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Stavba, rekonstrukce, realizace, provádění, změny, odstraňování: -jednoduché a drobné stavby. Práce: -VODOinstalační -TOPenářské Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál. Zlínský kraj.

Strojní zemní a bourací práce: - terénní úpravy - těžba zeminy - rozbíjení betonů a živic - demolice staveb - pronájem strojů s obsluhou.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových objektů -zateplení budov -rekonstrukce bytových jáder, střech -půdní vestavby a nádstavby -pokládka dlažby a renovace podlah -vodoinstalace, elektroinstalace -malby, nátěry -sanace, izolace objektů -bourací práce, demolice -opravy ...

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplovací práce - demoliční práce - malé i velké stavby.

Služby: -zemní a výkopové práce -hrubé terénní úpravy -velkoobjemové přesuny zeminy -skrývky, výkopy -inženýrské sítě -lesní komunikace -vodohospodářské stavby -čištění, odbahnění -hutnění -demoliční práce -meliorační sítě. Prodej: -sklápěcí hlavy na bagry.

Práce: - výkopové - zemní - demoliční - stavební.

Služby: - demolice - zemní práce.

Nabízíme komplexní služby v oblasti stavebnictví, jako jsou zednické práce, stavby na klíč, obkladačské a demoliční práce, rekonstrukce...

Elektroinstalace: - rodinné domy, kanceláře. Montáž centrálních vysavačů. Stavební úpravy: - rekonstrukce rodinných domů, kanceláří - bytového jádra - příprava stěn na malování - nátěry fasád. Demolice: - podezdívky, příčky, podlahy, chodníky, komíny.

Půjčovna: - autojeřáby. Prodej, dodávka: - drcené kamenivo - písek - betonové a směsné recykláty. Demolice a rekonstrukce objektů.