Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
- Zpracování kompletních projektů staveb, zadání staveb, studií, posudků a nabídek na dodávky staveb v oborech - technická zařízení budov : vytápění, plynoinstalace, větrání, tepelná čerpadla, solární systémy, rozvody tepla, vyregulování topných systémů, posudky pro program zelená úsporám - projektování v oborech TZB

Dodávky, montáž: - protipožární a technické zabezpečení rozvoden a staveb. - protipožární kabelové prostupy, obklady, prosklení, přepážky, nátěry a retardace kabelů - prodej protipožárních materiálů - elektroinstalace Nabízíme: - zhotovení a opravy průmyslových elektrických rozvodů a domovních elektroinstalací - montáže a ...

Elektroinstalační práce. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Stavební práce. Pomocná stavební výroba, pomocné stavební práce: - truhlářské práce, truhláři - zámečnické práce, zámečník, zámečníci - instalatérské práce, instalatér, instalatéři - malířské práce, malíři - tapetářské práce, tapetáři - natěračské práce, natěrači - topenářské práce, topenáři - elektrikáři, elektro práce.

Výchozí, pravidelné a mimořádné revize: - elektrických zařízení do 1000V - hromosvodů - elektrických spotřebičů - elektrického nářadí. Elektroinstalace: - bytové jednotky - rodinné domy - průmyslové objekty. Slaboproudé instalace.

Hodinový manžel, chlap do domu: - elektrikářské práce - instalatérské práce - malířské a lakýrnické práce - podlahářské práce - zednické práce.

Elektroinstalační práce - silnoproudá i slaboproudá elektroinstalace - měření a regulace v rámci řídících systém - Rekonstrukce stávajících elektrických rozvodů v bytech, panelových, nebo rodinných domech - montáž solárních kolektorů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící a regulační technika. Výroba: -elektrorozvaděčů. Revize, elektromontáž, projekční práce.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - revize elektrických zařízení - montáž: domácí telefony, kamerové systémy a elektronické zabezpečovací systémy.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - realizace silnoproudých a slaboproudých systémů - provádění instalací zabezpečovacích zařízení s připojením na PCO - drobné stavební práce.

Naše služby: - elektromontážní práce, venkovní vedení, rozvodny.

Elektroinstalace, alarmy: -elektroinstalace-elektroinstalace v rodinných domech, bytová elektroinstalace, elektroinstalace v průmyslových objektech, příprava kabeláže pro EZS a CCTV, jednoduché ethernetové sítě, rozvody pro TV a domácí telefon, revize elektrického zařízení -zabezpečovací systémy-drátový nebo bezdrátový, montáž kvalitních ...

Stavební činnost, práce: - rekonstrukce - zednické - vodoinstalatérské - topenářské - elektrikářské - sádrokartonářské - podlahářské, truhlářské...atd.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - repase oken a balkonů - obklady, dlažby - montáž, instalace topení, vody - montáž radiátorů, kotlů - rozvody plynu - elektroinstalace - montáž sádrokartonu. Program - zelená úsporám.

Tesařské práce Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Zateplení fasád bytových i rodinných domů Výměna - okna - vstupní dveře Lešenářské práce Zemní práce Rekonstrukce - byty a bytová jádra Klempířské práce Pokrývačské práce

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Elektroinstalační práce, rekonstrukce bytů na klíč, revize elektro, tv a sat rozvody.

Montáž, opravy a revize elektrických zařízení do 1KW.

Práce: -elektroinstalace. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -bezpečnostní systémy.

Elektroinstalační práce: - montáž, opravy elektrických rozvodů.

Elektromontážní práce: - silnoproud - slaboproud - montáž hromosvodů - měření a regulace.

elektroinstalace, hhromosvody, podlahové vytápění, revize, poradenství

Revize elektrické instalace a hromosvodů.

Činnost: - elektroinstalace - revize - projekce elektroinstalací - projektování fotovoltaických elektráren, zařízení - Facility management (správa a údržba budov) - fotovoltaika - inteligentní budovy

Práce: - elektromontáže - montáže hromosvodů - revize elektro - montáže topných kabelů - vyhledávání a trasování kabelů a potrubí - domovní a průmyslové.