Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Služby. - projekce, revize a montáže elektrických zařízení budov a strojů.

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader. Autodoprava: - DAF - kontejner, hydraulická ruka. Práce: - domovní instalatérské: - VODOinstalační, instalace vody - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení - ELEKTROinstalace, elektromontáže.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, Elektronické zabezpečovací systémy

Služby: - elektroinstalace - revize elektro - pronájem venkovních ploch

Průmyslové elektroinstalace. Komplexní elektroinstalace rodinných a bytových domů. Systém inteligentní domácnosti. Slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace.

Hodinový manžel - drobné řemeslné práce a opravy - úklidové práce.

Činnost: - komplexní služby v oblastech elektroinstalací - revize elektro - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - tesařské práce - prodej, montáž infra panely - realizace, údržba zahrady - účetnictví

Práce: - elektroinstalatérské - elektromontáže - elektroprojekce - elektrorevize.

Projektování elektrických zařízení včetně položkových rozpočtů. Provádím silnoproudé instalace.

Služby pro rodinu a domácnost - úklidové práce - hodinový manžel - hlídání dětí - žehlení.

Dodávka: - systém inteligentního vytápění pro rodinné domy.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Služby: - kompletní inženýrská a projekční činnost v elektroenergetice - projekce vysoké, nízké napětí, trafostanice, veřejné osvětlení, veřejný rozhlas - stavební dozory energetických staveb.

Služby: - projektování elektrických zařízen - analýzy sítě - revize

Provádíme zednické, sádrokartonářské, malířské, instalatérské a elektrikářské práce. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytů, domů či půdní vestavby. Dále nabízíme službu Home Servis - zvládneme zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti (montáže nábytku, kuchyní, údržbářské práce aj.)

Práce: - údržbářské - hodinový manžel.

Elektromontáže, elektroinstalační práce - silnoproud, slaboproud - istalace solárních elektráren.

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: -rodinné domy -občanské, bytové stavby -průmyslových staveb -bytů -zemní práce strojem UNC 070 -pokládka zámkové dlažby. Drobné stavební práce: -zednické -zámečnické -obkladačské -tesařské -klempířské, pokrývačské -elektroinstalatérské -topenářské ...

Služby: - server housing - poradenství v oblasti ICT - outsourcing ICT - návrh, tvorba a správa datových sítí - návrh a tvorba webových aplikací - cloudové služby - inteligentní elektroinstalace