Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Elektromontážní a elektroinstalační práce, montáže a rekonstrukce, drobné opravy a výměny elektrických spotřebičů, revize, hromosvody, domácí telefony.

Elektromontáže, údržba, opravy, revize - člen koncernu EMONTAS, s.r.o.

Nátěry: - střechy specializace na ploché - antikorozní - ocelové, klempířské a zámečnické konstrukce technologií s prodlouženou životností - fasády - budovy pomocí výškových prací. Revize: - hromosvody u plochých střech včetně revizní správy. Izolace: - střechy (specializace na ploché) proti vodě, vlhkosti, radonu a ropným ...

Provádíme montáže, opravy, revize a zkoušky výtahů. Zabýváme se projektováním elektrických zařízení. Nabízíme zdvíhací zařízení.

Práce: - zednické - malířské - truhlářské - obkladačské - sádrokartonářské - vodoinstalační - topenářské - elektroinstalace

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů, rodinných domů a bytů - zemní a výkopové práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader - zateplování objektů - elektroinstalační práce - klempířské práce.

Činnost: - montáž sádrokartónových konstrukcí - instalace tepelných izolací - montáž veškerých podhledových konstrukcí - montáž střešních oken a palubek - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - elektro instalace

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Služby: - projekty, revize, stavební dozor, servis, konzultace v oboru automatizace, měření a regulace (MaR), elektro

Služby: - elektromontáže - elektroinstalace - revize elektro

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Elektromontáže.

Návrhy, dodávky, montáž a servis: -slaboproudých zařízení, slaboproudé rozvody -zabezpečovací a požární systémy, EZS, EPS -zabezpečení zboží proti krádeži -kamerové systémy, digitální záznamy -telefonní ústředny, ISDN, ADSL, telefony, faxy -strukturovaná kabeláž -kontrola přístupu a docházky -domácí telefony, audio, videotelefony ...

Služby - elektro projekty - projekce elektroinstalace.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Elektroinstalace, mateční spínací hodiny, podružné hodiny, autonomní hodiny, sportovní časomíra.

Projektové práce - obor elektroinstalace - elektroinstalační práce Revize - hromosvody.

Elektronistalace, elektroinstalační práce: - nové i rekonstrukce - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a hromosvodů.

Montáž, revize: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové systémy - GSM ovládání - kamerové systémy - silnoproudé a slaboproudé rozvody Elektroinstalace.

Elektroinstalační práce, elektromontáže, revize.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž rozvodů - montáž, opravy, revize hromosvodů - montáž bezpečnostních systémů, alarmů.

Kompletní realizace interiéry. Montáž, sádrokartony. Veškeré interiérové práce, montáž: - půdní vestavby - minerální kazetové podhledy THERMATEX - tepelná, zvuková izolace THERMOLAN, zateplování - střešní okna PRIMA FENESTRA, VELUX - malířské, natěračské, nástřiky - obklady, dlažby - plovoucí podlahy - ...

Služby: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domků, nebytových prostor, škol, restaurací -revize -kabelizace NN i NV -opravy elektroinstalace.