Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Výroba, oprava, servis: - rozvaděče pro automobilový průmysl, stroje a zařízení Služby: - zapojení strojů a zařízení - servis a oprava elektroinstalace strojů a zařízení - revize a zkoušky dle požadavků zákazníka - dodávka elektromateriálu pro všechna odvětví průmyslu

Elektromontážní práce Montáž - elektrická podlahová vytápění FENIX. Montáž - sádrokartony. Pokládka - obklady, dlažby. Prodej a servis - vodoinstalační materiál, sanitární keramika Vodoinstalční práce.

Poradenství v elektrotechnice - výstavba elektroenergetického zařízení - projektování elektrických zařízení - realizace silnoproudých rozvodů VN, NN - výstavba transformačních skříní VN, NN - revize zařízení VN a NN.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - silnoproud, slaboproud - montáž elektrického podlahového topení.

Velkoobchod - průmyslové a bezpečnostní kamery - elektroinstalační materiál Projekce - elektro Elektromontážní a elektroinstalační práce Výroba - elektrické rozváděče nízkého střídavého napětí do 1000 V Prodej - hutní materiál - výpočetní technika

Drobné lakýrnické a natěračské práce Montáž - domácí osvětlení lampy, lustry, záclonové a závěsové konzolemontáž, demontáž nábytek. Mytí oken, zrcadel a leštěných ploch Drobné domácí opravy (výměna prasklé žárovky, montáž záclonových a závěsových konzolí, opravy WC.

Práce: - elektroinstalatérské - silnoproudé elektroinstalace - montáž hromosvodů.

Služby: - elektromontáže - revize - montáž veřejného osvětlení

Maloobchod, prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: -klimatizace -vzduchotechnika -hromosvody

Montáž - elektrická zařízení, opravy, revize a zkoušky, elektrická zařízení.

Práce: - elektroinstalatérské - elektrorevize - výstavba veřejného osvětlení.

Elektroištalácie domov a bytových komplexov, fotovoltaické systémy, revízie,

Služby: - elektroinstalace - montáž elektronické zabezpečovací systémy, docházkové systémy

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody - pivní tanky - světelné i nesvětelné reklamy, reklamní štíty Služby: - účetnictví Solankové hospodářství.

Práce: - elektroinstalatérské - elektrikářské.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Práce: - elektrikářské - elektrorevize - instalace, opravy hromosvodů.

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Montáž, opravy a servis elektrických rozvodů - elektroinstalační práce.