Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektromontážní práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál.

Revize elektroinstalací, elektrického nářadí a spotřebičů.

Hodinový manžel - montáž a instalaci nábytku - malířské práce - elektroinstalační práce, opravy - podlahářské práce - vodoinstalatérské práce - zednické práce - úklidové práce.

Činnost: - recepční služby - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové služby - revize a opravy plynových a elektrických zařízení Sídlo společnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Montáže, servis, opravy a revize plynových spotřebičů a rozvodů. Montáž a revize rozvodů elektro a spotřebičů.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - výroba rozvaděčů NN - realizace systémů měření a regulace, průmyslové automatizace - montáž anténních systémů.

Služby: - elektroinstalace - servis veřejného osvětlení - budování nové sítě veřejného osvětlení - kabelový servis

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Elektromontážní práce, elektroinstalace - slaboproudé rozvody - montáž a opravy elektrických zařízení - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

Práce: - elektrikářské - elektromontážní - elektrorevize. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektro rozvody. Zemní a výkopové práce. Prodej, montáž - žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu

Elektromontáže - elektro rozvody - opravy a montáž veřejného osvětlení - revize elektrospotřebičů.

Elektroinstalace, elektronistalační práce - dodávka a montáž elektrické zabezpečovací signalizace, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy, televizní a satelitní antény, domácí telefony.

Montáž - elektrická zařízení Opravy a zkoušky - elektrická zařízení

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Elektromontáže, elektroinstalacní práce - montáž zabezpečovacích systémů. Outsourcing.

Práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -zednické -elektroinstalační -truhlářské -vodoinstalační -topenářské -pokrývačské -osazení plastových oken, dveří a garážových vrat

Služby: - externí energetik, veškeré činnosti nutné pro řádný odběr energií (elektřina, zemní plyn, teplo, voda) - správní a administrativní služby - analytické a obchodní služby - technické služby v oblasti voda, plyn, teplo a elektro

Realizace půdních vestaveb, montáže sádrokartonů, příček a podhledů včetně instalatérských a elektromontážních prací.

Služby: - elektroinstalace - drobné zednické práce - oprava, servis gastro zařízení

Elektroinstalační práce - montáž a revize elektrických zařízení.

Elektroinstalační práce, revize - montáž a opravy hromosvodů - slaboproudé rozvody - silnoproudé montáže a opravy.