Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody.

Elektromontáže rodinných domů. Výroba: - rozvaděče a automatizační i zabezpečovací systémy. Provozvna: - Motošín 216.

Elektroinstalační práce Servis - vyhrazené elektrické zařízení

Hodinový manžel - výměna žárovek, sekání trávníku, montáž nábytku..atd - různé opravy a práce všeho druhu

Návrh a realizace systémů inteligentní elektroinstalace

Elektroinstalační a elektronické práce a montáže, rekonstrukce, opravy, revize, přihlášky k odběru elektrické energie, měření a regulace - PULZ-ER. Zřizování, montáže hlavních přívodů a jejich měření pro rodinné domy, byty, průmyslové objekty, aj.

Elektroinstalační práce.

Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Zámečnické práce, zámečnictví. Veškeré stavební práce.

Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Elektrorevize, revize elektrických zařízení.

Práce: - zednické - přípravné a dokončovací stavební práce - sádrokartonářské, sádrokartony, podhledy - malířské a lakýrnické práce - obkladačské práce, obklady, dlažba - instalatérské práce - elektroinstalační práce - hodinový manžel - drobné řemeslnické práce všeho druhu.

Elektromontáže Elektroinstalace - elektroinstalační rozvody do 1000V: - silnoproudá instalace bytových, průmyslových aj. komerčně využívaných objektů - slaboproudé elektroinstalační práce: - montáže zabezpečovacích systémů - montáže protipožárních systémů - televizní a satelitní rozvody - telefonní a datové sítě ...

Revize - vyhrazené elektrické zařízení

MONTÁŽ A DODÁVKA DO VŠECH DRUHŮ OBJEKTŮ KOMPLETNÍCH SLABOPROUDÝCH A SILNOPROUDÝCH ROZVODŮ A ZAŘÍZENÍ. ANTÉNY: - televizní - satelitní - společné televizní antény se satelitním rozvodem - měření kvality signálu. TELEFONY: - telekomunikační zařízení-pobočkové ústředny - domácí telefony+tabla (zvonky) - domácí ...

Práce: - elektroinstalační, elektroinstalace - elektromontážní, elektromontáže. Montáže, instalace: - hromosvody - zabezpečovací zařízení - elektrické podlahové vytápění včetně revizí - klimatizace - vzduchotechnika - rekuperační jednotky.

Stavební firma v oboru pozemní stavby a dodávky staveb na klíč. Práce: - kompletní dodávka staveb na klíč: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce, opravy a údržby staveb - klempířské a pokrývačské práce - zámečnické práce - tesařské práce - montáže - sádrokartony - izolace tepelné - hydroizolace - zateplení fasády ...

Elektromontáže. Elektroinstalace Kompletní montáže, instalace: - silnoproudé a slaboproudé rozvody, revize: - pro rodinné domy - pro byty, bytové domy - kanceláře, sklady, obchody aj.

Anténní a satelitní technika. EZS - elektronické zabezpečovací systémy. Domovní telefony (zvonky). Elektroinstalace. EPS - elektronické požární systémy. Kamerové systémy. Datové sítě. Automatické brány a závory. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti.

Firma GTmat je výhradním dodavatelem infračerveného podlahového vytápění «GTmat»

Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení do 35 kV.

Předmět činnosti ELSTO, a.s.: - dodávka a montáž elektrozařízení rozvoden VN a NN - dodávka a montáž kabelových souborů VN, NN, MaR a ASŘ, včetně kabelových tras - kompletní dodávka a montáž elektrických zařízení technologických celků - provádění rekonstrukcí a modernizací elektrozařízení - kompletní výroba rozvaděčů

Služby: - revize elektro - elektroinstalační práce.

Revize elektrických zařízení.

Instalatérské a elektromontážní práce.

Firma se zabývá: -dodávky a montáže střešních systémů -opravy a rekonstrukce střech, zaměření, zhodnocení stavu, návrh technického řešení -veškeré hydroizolační práce -dodávky a montáže klempířských konstrukcí -střešní světlíky, prosvětlovací systémy -dodávky a montáže hromosvodů -dodávky a montáže tesařských konstrukcí -tepelné ...