Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektromontážní a elektroinstalační práce. Elektromontáže, elektroinstalace. Montáže, opravy, revize: - silnoproudé a slaboproudé rozvody - elektrická zařízení.

Služby hodinového manžela. Veškeré práce na klíč.

Stavební firma. Výstavba, stavby, stavba, stavební práce: -rodinné domy na klíč -půdní vestavby, rekonstrukce -zemní a výkopové práce traktorbagrem JCB 3CX. Dodávka, montáž, prodej: -sádrokarton, sádrokartonářské práce -střešní okna VELUX -doplňky ke střešním oknům. Řemeslnické práce: -tesařské práce, obklady dřevem ...

Elektroinstalace. Domácí telefony. IT sítě. Přístupové systémy. Hromosvody. Zabezpečovací systémy. Kamerové systémy. Klimatizace a vzduchotechnika. Revize. EPS.

Elektromontáže, elektroinstalace. Práce: - elektroinstalační v rodinných domech i bytech - montáže a revize - hromosvody, elektrická vrata, čerpací stanice vody. Nonstop pohotovost.

Revize - elektrické spotřebiče Revize - elektrické zařízení do 1000 V - stroje, přístroje Revize - hromosvody Revize - rozvaděče Revize - ruční elektrické nářadí

Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalační práce, elektroinstalace.

Tesařství. Pokrývačství Práce: - tesařské, pokrývačské: - zhotovení krovů, krovy - montované střechy - šalování - zednické - elektroinstalace, elektromontáže. Montáže, instalace: - plastová okna.

Práce: - elektromontážní práce - elektrorevize - revizní práce v domácnostech i v průmyslu - dodávka bezpečnostních systémů, bezpečnostní systémy.

Činnost: - elektroinstalace - dodávka a instalace bezpečnostních systémů - stavební činnost, bytová výstavba.

Elektromontáže, servis, revize: - silnoproudé rozvody - kabelové rozvody TV - rozvody datových sítí. Montáž, servis: - vratová technika.

Práce: -elektromontáže do 1000V. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -domácí telefony, videotelefony -hromosvody.

Prodej: - elektrospotřebiče - elektromateriálu. Elektroinstalační práce včetně projektů a realizace. Bytová chemie, bytová kosmetika: - WC gely - aviváže, prací gely - prostředky na mytí nádobí - prostředky na mytí oken, podlahy.

Naše služby: - kompletní práce v oboru elektro, vzduchotechnika, tzb - koordinace na všech typech průmyslových, výrobních, logistických, administrativních a obchodně společenských objektech.

Prodej, internetový prodej, montáž a servis anténní a satelitní techniky. Rekonstrukce STA (společných TV antén) Měření kvality digitálního TV signálu Návrh, montáž a servis počítačových sítí (metalických i bezdrátových)

Výškové práce, Řemeslné práce, telekomunikace, elektroinstalace, instalatérské práce, kamerové zabezpečovací a anténní systémy. Mytí oken a fasád a jiné práce

Zapojování kuchyňských spotřebičů Topenářské práce Opravy - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce.

Elektroservis. Záruční a pozáruční servis pro firmu Linealis s.r.o. Výroba, montáže: - reprosoustavy - autoozvučení, ozvučení do automobilů. Prodej, výkup: - HiFi technika.

Elektroinstalační práce Rekonstrukce - rodinné domy - občanské stavby Zednické práce Vodoinstalační práce

Revize, servis - kamerové a zabezpečovací systémy EZS, CCTV Revize, servis - elektronické pořární systémy EPS Projekce - elektro Montáže - v oboru elektro (od projektu po realizaci) - silnoproud, slaboproud

Prodej: - elektrotechnický materiál - elektroinstalační materiál - elektrické spotřebiče. Elektroinstalační práce, revize.

VEROS Výroba: - elektrické rozvaděče nízkého napětí typizované, atypické. Práce: - elektromontážní. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče, jističe, spínací prvky - svítidla - elektrická topná tělesa - akumulační ohřívače vody. Výroba: - elektrorozvaděče - Trutnov, Spojenecká 249/14 tel.: 499817010.

Elektroinstalace a elektromontáže Zajišťujeme komplexní služby v oblasti elektroinstalace slaboproudých i silnoproudých zařízení. Připravíme pro vás technickou dokumentaci a vystavíme potřebné protokoly dokládající platnost elektro revize. Dále prodáváme LED osvětlení a provádíme měření intenzity osvětlení

Práce: -Rizikové kácení stromů -Hromosvody -Výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Práce: -elektromontáže -bleskosvody -opravy elektroinstalací -centrální vysavače -podlahové vytápění.