Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Provádíme veškeré elektroinstalace včetně rekonstrukcí a oprav. Zajišťujeme přihlášky a revize k stávajícím i novým odběrům. Nabízíme montáže a opravy domácích telefonů.

Práce, služby: -instalatérské -plynoinstalační -elektroinstalační -topenářské -zámečnické -zednické -obkladačské

Služby: -revize elektro -elektromontáž.

Projekce: -vnitřní i venkovní elektrická zařízení.

Stavební firma: - údržba bytového a nebytového fondu - voda, topení, plyn, elektro - opravy chodníků - výstavba chodníků a parkovišť - revitalizace, zateplování. Program Zelená úsporám.

Elektro - projekce, dodávka, montáž, revize. Výroba - elektrické rozvaděče. Práce: - elektromontážní - elektroinstalační (slabo i silnoproud). Komplexní dodávka a montáž - měřící a řídící technika.

Výroba, montáž, servis: - kamerové systémy - kompletní slaboproudé rozvody - optické sítě - EZS-elektronická zabezpečovací signalizace - EPS-elektronická požární signalizace - digitální záznamy.

Elektroinstalace, elektromontáže, komplexní dodávky staveb.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - plynové zařízení, plynospotřebiče - elektrické zařízení.

Služby, práce, servis: - elektromontáže, elektroinstalace budov - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové, přístupové a docházkové systémy - měření a regulace kotelen a malých objektů.

Elektroinstalační a stavební práce.

Elektroinstalační práce. Instalace, montáž slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Opravy a údržba elektrických zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektrické vytápění. Revize elektro. Dodávky elektroinstalačního materiálu.

Montáže, opravy, projekce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody - kabelové rozvody - hromosvody. Revize: - elektro - hromosvod. Sklad, prodej, montáž: - zdvojené podlahy ELEVFLOOR Sklad - tel/fax: 495512260 Projekce - tel.: 495513508.

Revize, opravy, montáže: - elektrické zařízení do 1000 V.

Montáže hydroizolačních PVC folií Provádění stavebních prací. Revize, montáž, opravy: - hromosvody. Práce ve výškách: - opravy - údržba - demolice. Nátěry: - střechy - konstrukce - stožáry. Oprava: - střešní krytiny. Výškové práce bez lešení.

Práce: -elektroinstalační -elektrorevize -montáž hromosvodů.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Plynoinstalační práce: - kompletní plynové přípojky NTL a STL - domovní a průmyslové plynovody - dodávky a montáže tuzemských i zahraničních plynových spotřebičů - vložkování komínů - elektroinstalační práce - revize a uvedení kotlů do provozu - zajištění servisu Topenářské práce: - montáže, rekonstrukce a dodávky všech ...

Služby: - projekce elektro - stavební projekce.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - revize elektro.

Provádíme montáže dodávky a servisy: - plynových kotlů a kompletní dodávky vnitřních instalací. Zajišťujeme práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské práce - odpady a kanalizace - kompletní dodávky elektroinstalace - revize plynu - centrální vysavače i úpravy vody.

Elektroinstalace. Instalatérské práce. Rodinné domy výstavba Rodinné domy rekonstrukce Bytové objekty Průmyslové objekty Historické budovy Stavby pro zdravotnictví a školství Ostatní specialní stavby Půdní vestavby Fasády

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení: - dorozumívací zařízení a zařízení rozhlasu - hromosvody - kabelové rozvody - komplexní vnitřní rozvody - měření a regulace - prodej elektromateriálu - projektování elektrických zařízení - revize vyhrazených elektrických zařízení - technologické rozvody ...

Kompletní služby v oboru elektro, elektroinstalace, revize třídy A a B, hromosvody, přihlášky ČEZ a PRE, domácí telefony, EZS, EPS, kamerové systémy.

Montáž, údržba, opravy: -elektroinstalace -hromosvody -požární signalizace -revize.