Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla, světelné zdroje - dorozumívací technika. Elektromontážní práce, revize.

Kompletní služby v oblasti realizace elektromontážních prací, projekty, zpracování variantních technických řešení, montáž, realizace, servis, oprava: -silnoproudá zařízení-nízké napětí do 1000V -slaboproudá zařízení-elektronické zabezpečovací systémy, elektronické protipožární systémy, ozvučovací a docházkové systémy, strukturovaná ...

Elektromontážní práce, hromosvody, fotovoltaické elektrárny, revize, projektová a poradentská činnost v oboru. Pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem 20m.

Elektroinstalace. Maloobchod, prodej: -pračky, ledničky, TV -elektroinstalační materiál. Práce plošinami MP16. Zemní práce bagrem JCB 3Cx. Zemní protlaky. Trasování a vyhledání poruch na zemním kabelu

Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce, zemědělské usedlosti -rekonstrukce výtahových šachet, výstavba nových -sádrokartony -elektro práce -voda, topení -vzduchotechnika. Sklad: Libušínská 60 Plzeň

Revize elektroinstalací. Elektroinstalace. Elektro revize hromosvodů. Revize elektro nářadí, spotřebičů, svářeček. Montáž přípojek nn., chráničů, přepěťových ochran.

-průmyslová automatizace -dodávky a montáže přístrojů pro měření a regulaci -elektroinstalace v průmyslu

Stavební firma: Novostavby: -rodinné domy -roubené stavby -občanská vybavenost. Tesařské konstrukce: -pergoly -stání pro auta -přístřešky -roubené stavby -krovy. Pilařská výroba: -stavební řezivo -prkna, hranoly, fošny -plotovky, rýgle -střešní latě Zateplování budov a fasády. Rekonstrukce a opravy budov. Pokrývačské a ...

Služby-řemeslo: -elektroslužba -montáže, opravy, údržba, revize elektroinstalací a hromosvodů -pohotovostní servis 24 hodin denně.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Provádíme malířské a lakýrnické práce interiérů. Veškeré stavební práce z oblasti opravy, údržby a rekonstrukce stávajích objektů, zejména interiérů.

Stavební společnost: -rekonstrukce a opravy domů, bytů a nebytových prostor -opravy střech, komínů a fasád -rekonstrukce a obklady bytových jader -rozvody elektro, voda, plyn, topení -obklady, dlažby, podlahy -malířské a lakýrnické práce.

Zateplování rodinných domů. Montáž sádrokartonu. Elektroinstalace. Základové desky domů.

Specializované stavební práce elektromontážní a hromosvodářské práce.

Elektrikářské práce: - elektroinstalace včetně regulace a instalace hromosvodů - projekční práce v oblasti elektro - návrhy osvětlovacích soustav - revize elektro - do i nad 1000V vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a hromosvodů - elektronické zabezpečovací systémy - počítačové sítě.

Elektroinstalace. Projekty, montáž, opravy, rekonstrukce: -elektrické instalace, nové rozvody v bytových i rodinných domech, rekonstrukce elektro v panelových domech, elektroinstalace do 1000V i průmyslové -hromosvody -sdělovací, signalizační a zabezpečovací rozvody EPS, EZS -osvětlení interiérů -měření a regulace MAR ...

Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů.

Elektroinstalace. -opravy a údržba -elektrická zařízení -montáže podlahového vytápění -vyhřívání okapů a žlabů Revize ručního nářadí.

Hodinový manžel. Nabízím služby hodinového manžela. Pokrývám města Chrudim, Pardubice, Heřmanův Městec, Slatiňany, Přelouč a jejich široké okolí.

Prodej: - elektroinstalační materiál. Montáž a revize elektrických zařízení.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Služby: -elektromontážní práce -bytové a průmyslové elektroinstalace -elektronické zabezpečovací systémy, topení -revize elektrických zařízení.

Kompletního střešní servis: -rekonstrukce a výstavba -klempířské práce -dodávka a montáž střešních oken Velux -tesařské, truhlářské práce -montáž suchých staveb (sádrokarton) -hromosvody, revize.

Výroba: -technologická zařízení a elektroinstalace.

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Firma ELEKTRO MALEČEK, se sídlem v Letohradě, byla založena v roce 1992. Od počátku se zaměřovala na elektroinstalační práce v bytové a podnikatelské sféře. Později se zaměření rozšířilo na: - specializovaný prodej elektrického nářadí MILWAUKEE, AEG, KRESS, BOSCH. - autorizovaný záruční a pozáruční servis MILWAUKEE, KRESS, AEG, Atlas Copco, ...