Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Revize: - elektrická zařízení - specializace na zdravotnické provozy - hromosvody.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Oblasti působnosti firmy: - silnoproudé elektroinstalace do 1000 V - řízení typu-logického, regulačního - vizualizace, diagnostika - sběr dat, monitoring - digitalizace-starší výkresová dokumentace - analýza systému řízení technologie - elektro projekce: -silové a ovládací obvody -návrhy-rozváděče -ovládací pulty -kabelové rozvody.

Montáže, servis, prodej: - telekomunikační zařízení - telefonní ústředny - telekomunikační a počítačové sítě - počítače a jejich příslušenství - společné televizní antény - elektromontáže - revize elektro NN, revize spotřebičů Stavební práce: - inženýrské sítě - základy a základové desky - zemní práce JCB3CX, T815, V3S - ...

Elektomontážní činnost.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení: -elektromontáže, výroba rozvaděčů.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Elektrokomplet Kompletní služby v oblasti elektro : - výroba rozvaděčů nn - technická, poradenská a projekční činnost - montáž bytových elektroinstalací - dodávky a montáže elektrického vytápění - kompletní elektroinstalace průmyslových hal, výrobních a zemědělských objektů Prodej elektromateriálu firmám i soukromníkům : - kabely, ...

THERMALCAM Služby: -elektrorevize -revize hromosvodů -měření termokamerou.

Nabídka slaboproudých elektrických montáží a instalací zabezpečovací techniky.

Výstavba, rekonstrukce: - inženýrské sítě - telekomunikační sítě - veřejné osvětlení.

Řemeslo: -elektrikář. Oprava, servis, instalace: -elektrika -elektronická zařízení.

Elektromontáže, elektroinstalace, elektromontážní práce. Elektroinstalace, přípojky, hromosvody, rozvaděče, televize.

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Montáž, opravy: - elektrická zařízení - detektory pohybu a přítomnosti, detektory kouře a zaplavení, kvality vzduchu atd. - klasická domovní elekroinstalace (zásuvky, vypínače, TV-R-SAT a DATA rozvody) - audio a videotelefony atd. Služba: - měření a regulace (MAR). Výroba, montáž: - ...

Montáž, servis a revize: -zabezpečovací systémy - ESZ, EPS, CCTV. Práce, projektování: -revize elektrických zařízení, hromosvodů, spotřebičů a nářadí. --elektrické zařízení a hromosvody -vyhotovení dokumentace skutečného provedení. Montáž, údržba a opravy: -elektrické zařízení.

Firma VARIMA a.s. provádí kompletní elektromontážní práce a dodávky včetně hromosvodů a revizí v bytové a občanské výstavbě, průmyslových objektech. Dále zabezpečujeme pravidelnou údržbu a periodické revize elektrických zařízení v hospodářských, průmyslových a občanských objektech. Kompletní služby na klíč v oblasti elektro. Dodávky: - v ...

Projekce, výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - dodávky na klíč včetně topení - elektroinstalace.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Elektromontážní práce: - veškeré bytové a průmyslové el.instalace do 1000 V. - montáže hromosvodů. - montáže el.vytápění. - montáž rozvaděčů. - montáž rozvodů STA. - rozvody domácich telefonů. - zajištění revizí elektro. Prodej, instalace, servis: - satelitní technika. Dodávka, montáž: - pohony pro automatické ovládání vrat a ...

Provádíme elektroinstalace, audio, video, antény, opravy strojů a zařízení, zabezpečovací služby. Vše rychle a kvalitně za příznivé ceny. Na zabezpečovací systémy Jablatron zdarma prodloužená záruka na 5 let.