Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Autorizovaný dealer firmy Jablotron. Prodej, montáž: - objektová zabezpečovací technika - videotelefony a domácí telefony - autoalarmy - kompletní dodávky elektroinstalace včetně výchozí revize - opravy elektroinstalací. Prodej: - elektromateriál - autoalarmy - elektronické zabezpečovací systémy.

Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

Služby - vývoj hardwaru a softwaru. Dodávka, montáž, projekce: - zabezpečovací zařízení - silnoproudá a sdělovací technika - počítačové a řídící systémy.

Komplexní služby Praha: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - opravy kotlů - revize - rekonstrukce.

Provádíme: -veškeré stavební práce -elektroinstalace -montáže hromosvodů -domovní telefony -zabezpečovací systémy -vodoinstalace -plynoinstalace -instalace topení a kotlů -opravy a zeteplování fasád -opravy sakrálních památek a historických budov.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -zabezpečovací a požární signalizace -strukturované kabeláže -kamerové systémy -elektroinstalace.

Služby: - elektromontáže a elektroinstalace v oborech slaboproud, silnoproud, projekce, revize.

Provádíme: - elektromontáže - montáže a údržba veřejného osvětlení a místních rozhlasů - elektroinstalace.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. Elektromontáže.

REVIZE - MONTÁŽE - ELEKTRO: objekty včetně hromosvodů, elektrické instalace, elektrická zařízení, elektrické spotřebiče, odborné posudky, školení dle Vyhl.50/1978 Sb..

Elektromontáže & elektroinstalace Montáž a instalace: - vysoké napětí Silnoproud (NN, VN, VVN, TS) - nízké napětí Slaboproud (NN, EPS, NZS) - Hromosvody - Revize elektrických zařízení Elektro projekce. Inženýrská činnost, konzultace. Veřejné osvětlení Montáž, instalace, opravy a údržba: - osvětlovací zařízení - signalizační ...

Maloobchod: -elektro -elektroinstalační materiál.

Služby: -reivze elektrických zařízení a návrhů odběrů elektrické energie. Nabídka zaškolování.

Projekční, inženýrské služby: - dodávka staveb na klíč - zástavbové studie obytných částí měst - zpracování kompletní projektové dokumentace - inženýrská činnost včetně územního a stavebního řízení - poradenská činnost - požární posouzení objektů - projektování elektrických zařízení - elektro silnoproud, slaboproud.

Elektro revize do 1000 V i na výškových budovách, věžích, komínech. Elektro revize hromosvodů. Výškové práce. Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky nebo vrtulníku. Čištění prosklených ploch a obkladů budov. Opravy střech na kostelích a jiných výškových budovách.

Kompletní stavební činnost: - zakládaní staveb - hydroizolace - zateplování objektů - vnitřní a venkovní omítky - malířské práce - obklady a dlažby - podlahářské práce - elektroinstalace, topenářské práce - projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví.

Provádíme malování, tapetování, lakování, nátěry fasád, zednické, obkladačské, sádrokartonářské, podlahářské, truhlářské, klempířské, pokrývačské, instalatérské, sklenářské a elektro práce, zateplení fasád, dodání a montáže žaluzií, úklidové práce.

Práce: -elektromontážní práce -montáž hromosvodů -opravy elektrického zařízení -práce ve výškách -prodej a kontrola OOP.

Komplexní elektroinstalace domů, bytů, administrativních a průmyslových budov: - datové sítě - zabezpečovací, kamerové a docházkové systémy.

Činnost: -elektromontáže, elektroinstalace, elektroinstalatérské práce -elektromontážní, elektroinstalační práce, opravy elektronických zařízení -elektrotechnický materiál, díly a součásti, elektroinstalační příslušenství, rozvaděče, rozvodnice, skříně, vodiče rozvodů elektroinstalace -výroba rozvaděčů NN -montáž a opravy ...