Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Stavební činnost: -opravy, rekonstrukce, novostavby -obklady, dlažby -renovace bytová jádra -podřezání vlhkého zdiva -fasády -pokládání kanalizace -zateplení fasád -elektroinstalační práce -novostavby na klíč.

Instalace slaboproudých systémů: - zabezpečovací signalizace - požární signalizace - telefonní ústředny - kamerové systémy - docházkové systémy - obchůzkové systémy - ozvučovací systémy - strukturovaná kabeláž Subdodavatelsky: - výpočetní technika - anténní systémy. Fakturační adresa: -Ratíškovice 696 02, Sportovní 85.

Montáž, opravy: -trakční vedení 25 kV, 3 kV -optické kabely -kabelové rozvody -elektroinstalace -venkovní osvětlení.

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Projekce, instalace: -slaboproudé rozvody. -datové sítě. -počítačové, telefonní sítě. -pobočkové ústředny. -strukturované kabelážní systémy.

Detekce toxických plynů. Montáže a revize: -elektroinstalace -hromosvody.

Nabízíme služby: - elektroinstalace na klíč - poradenská činnost - projekční činnost - přístupové systémy - revize - hromosvody.

Elektroinstalační práce představují hlavní činnost naší firmy. Nabízíme široké rozpětí služeb - od montáže domovního zvonku až po kompletní elektroinstalační zajištění celých objektů. Provádíme : -veškeré elektroinstalační práce, opravy a údržba stávající elektro-instalace a objektů -celkové rekonstrukce objektů, revize a přihlášky vč. ...

Montáž, oprava: - elektrické zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Elektroinstalační a revizní práce: -vysoké i nízké napětí -inženýrská činnost -hromosvody. Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Elektroinstalační práce: - hromosvody, - domácí telefony, - zabezpečovací a požární signalizace, - kamerové systémy.

Rekonstrukce, opravy, montáž: - vysokonapěťové sítě elektrické energie - elektrické zařízení. Stavba: - energetické parky.

Elektroinstalace, projekce, rekonstrukce: - průmyslové objekty - rodinné domy - kabelové a anténní rozvody - venkovní osvětlení - slaboproudé rozvody - hromosvody - revize - elektroinstalace v bytových jádrech.

Elektroprojekční práce, programování PLC, dozor.

Technické stavební a montážní služby Semily: - práce s plošinou - realizace zahrad a zelených ploch - údržba soukromých zahrad, parkové úpravy v areálech podniků - stěhovací služby - stavby plotů - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - malířské práce, malby a nátěry interiéru i exteriéru - elektrikářské práce - ...

Elektroinstalace. Hromosvody. Revize. Projekty.

Střechy, výškové práce: - nátěry střešních konstrukcí - montáž střešních oken - pokrývačské práce - pevné krytiny, eternit, asfaltové šindele, památkářské práce aj. - klempířské práce - opravy komínů - tesařské práce - montáž krovů a veškeré šalunky - izolace - tlakové hydroizolace, veškeré systémy plochých střech a zateplení ...

Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

činnost: - rekonstrukce, oprava a údržba staveb - izolace proti vodě - tepelné izolace, zateplení plášťů budov - dodávka a montáž plastových oken včetně doplňků - GO plochých a sedlových střech - instalatérské a topenářské práce, včetně nutných zednických prací, obklady, dlažby atd. - hromosvody - projekty, montáž, opravy a revize - ...

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Montáž, revize, servis: - elektrická zařízení.

Oprava, montáž, instalace, údržba: -elektro -elektrické zařízení.