Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Komplexní elektromontážní činnost, elektromontáže: -slaboproud, silnoproud -strukturované kabelážní systémy na bázi metalických i optických komponent včetně aktivních prvků, strukturované kabeláže, strukturovaná kabeláž -EZS- elektronické, elektrické zabezpečovací systémy -EPS- elektronické protipožární systémy ...

Revizní služby: -byty, domy a budovy -hromosvody -spotřebiče -průmyslové a svářecí stroje -zdravotnické přístroje.

Firma Miroslav Linhart - Linhartronik Komponenty pro průmyslovou automatizaci a elektroinstalaci. - projektování - montáže - opravy a revize elektrických zařízení.

Stavební firma. Provádíme: - půdní vestavby - zateplování budov. Montáž: - sádrokartony - minerální podhledy - lamelové podlahy. Práce: - malířské - elektroinstalace.

Kompletní elektroinstalace pro podniky i soukromé osoby. Revize, elektroopravárenství.

Poskytujeme rozsáhlou nabídku eletroslužeb a servisních prací pro byty, menší sklady a administrativní budovy, průmyslové haly i budovy. Není problém zajistit služby v oblasti televizní a satelitních rozvodů. Dále nabízíme realizaci počítačových sítí pro Váši firmu, dům či byt. Elektroinstalace všeho druhu, přípojky nízkého napětí, domovní ...

Naše firma se zabývá elektrikářskými pracemi, novostavby, rekonstrukce bytových jader, opravy elektroinstalací, rodinné domy, průmyslové objekty, chaty, poruchy.Servis elektroinstalací pro firmy a výrobní prostory.Opravy, montáže domácích telefonů.

Rekonstrukce bytových jader bytů a v rodinných domech, -vodoinstalatérské -elektrikářské a stavebně montážní práce (vše na klíč). -obkladačské práce (práce s keramikou). Provádíme technický dozor investora, zajistíme revize.

Elektromontážní a instalační práce.

Elektroinstalace: - rodinné domy, kanceláře. Montáž centrálních vysavačů. Stavební úpravy: - rekonstrukce rodinných domů, kanceláří - bytového jádra - příprava stěn na malování - nátěry fasád. Demolice: - podezdívky, příčky, podlahy, chodníky, komíny.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Montáž, opravy, revize: - elektro.

Projekce, projekční činnost: -elektro, elektrické zařízení-autorizovaný technik -silnoproudá zařízení do 1000 V -průmyslové instalace -hromosvody -veřejné osvětlení -elektropřípojky. Překlady: -německý jazyk (němčina).

Instalace, servis: - vzduchotechnika -elektromontážní práce - opravy, údržby a revize elektrických zařízení

Montáže: -rozvoden a spínacích stanic VVN, VN -průmyslových a distribučních stanic VVN, VN, NN. Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení dodavatelským způsobem bez omezení napětí. Montáže průmyslových a jiných elektrických instalací, komunikace, veřejné osvětlení. Montáže řídících, informačních a přenosových systémů ...

Výroba, montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení.

Opravy, servis, revize: - vyhrazené elektrické zařízení.

Služby: - elektromontáže v průmyslové i bytové výstavbě - projekce elektro - revize.

Činnost: - elektroinstalace - zámečnictví - kovářství.

Montáž, projekce, revize: -elektro -elektrotopné systémy.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize Půjčovna: - montážní plošiny

Elektroinstalace: - projekční činnost - domovní elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - veřejná osvětlení, nasvětlování budov - kabelová vedení v NN - kabelová vedení v VN - elektronické zabezpečení signalizace - měření a regulace. Prodej: - centrální vysávání Husky.

Dodávka, montáž, servis: - zabezpečovací a protipožární systémy s napojením na pult centrální ochrany - elektronické protipožární systémy EPS - elektronické zabezpečovací systémy EZS - inteligentvní domy - integrované komunikační systémy sestra pacient - kamerové systémy - elektroinstalace - telekomunikace Poruchové servisní číslo: 775 ...