Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Činnost: - elektroinstalace - zámečnictví - kovářství.

Montáž, projekce, revize: -elektro -elektrotopné systémy.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize Půjčovna: - montážní plošiny

Elektroinstalace: - projekční činnost - domovní elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - veřejná osvětlení, nasvětlování budov - kabelová vedení v NN - kabelová vedení v VN - elektronické zabezpečení signalizace - měření a regulace. Prodej: - centrální vysávání Husky.

Dodávka, montáž, servis: - zabezpečovací a protipožární systémy s napojením na pult centrální ochrany - elektronické protipožární systémy EPS - elektronické zabezpečovací systémy EZS - inteligentvní domy - integrované komunikační systémy sestra pacient - kamerové systémy - elektroinstalace - telekomunikace Poruchové servisní číslo: 775 ...

Stavební sdružení Habko: - výkopové práce - zednické, klempířské práce - kamerové a zabezpečovací systémy - zámečnické práce - práce ve výškách - výstavba RD a budov na klíč - pergoly a zahradní stavby.

Provádění elektromontážních a elektroinstalačních prací.

Prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -automatické pračky -náhradní díly. Elektroinstalační práce a montáže dodavatelským způsobem. Revize elektro. Výroba: -rozvaděčů. Prodej: -chladící technika -elektroinstalační materiál -svítidla.

Elektroinstalační práce: - elektroprojekce - revize elektrozařízení - bytové elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - montáž elektrovytápění - montáž vzduchotechniky.

Činnost: - stavební práce - tesařské práce - výkopové práce - vodoinstalace - kanalizace a montáž ČOV - elektroinstalace

Správa, údržba, servis, opravy: - veřejné osvětlení - nasvětlování budov, vánoční osvětlení. Elektromontáže. Montážní plošiny.

Montáž elektrických zařízení. Elektroinstalace a instalace: - alarmy - bleskosvody - domácí telefony.

Montáž, dodávka: - zabezpečovací a kamerové systémy - telefonní ústředny, - datové sítě - televizní a satelitní rozvody. Elektroinstalační práce.

Elektroinstalace Ježek. Non stop elektrikář pro Plzeň a okolí. Provádíme domovní a bytové i průmyslové instalace. Vyrábíme rozvaděče a provozujeme elektro servis.

Stavební společnost KVmont zabývající se dodávkou a montáží stavebních prvků v oborech: -zedník -obkladač -sádrokartonář -tesař -pokrývač -klempíř -instalatér - voda, topení, plyn -elektroinstalatér -výškové práce.

Provádí práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Stavební činnost. Rekonstrukce: - koupelena. Drobné stavební úpravy. Zajišťují: - revize elektro - projekční činnost - revize plynu - vložkování komínových průduchů. Kompletní zajištění zakázek. Montáž a oprava: - měřidla.

Plynoinstalace, plynařské práce. Vodoinstalace, vodoinstalatérství. Elektromontážní práce.

Elektro Moravec - elektroinstalace - montáže a opravy - elektro revize - prodej a převíjení elektromotorů - elektrické vytápění, revize - montáže, údržba, opravy - veřejné osvětlení

Instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů: -průmyslová zařízení -opravy osvětlení -elektroservis.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektrická zařízení.

Montáž, opravy, revize: - hromosvody.

Montáže, rekonstrukce, opravy a revize: - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace včetně dodávky materiálu.

Práce: - elektromontážní a elektroinstalační práce.