Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Rekonstrukce, opravy, montáž, revize: -elektrická zařízení NN do 1000 V v bytech, domech, výrobních halách. -hromosvody -uzemnění objektů -nádrže PB (propan-butan). Montáž: -slaboproudé rozvody -domácí telefony -televizní rozvody.

Stavební firma. Elektroinstalační práce. Vodoinstalatérské práce.

Elektroinstalace Práce: -elektroinstalační -opravy elektrospotřebiče, elektrické sporáky, vařiče -vystavování přihlášek k odběru elektrické energie -čištění koberců a sedacích souprav -havarijní služba elektro.

Kompletní dodávky elektro: - rekonstrukce rozvoden - protipožární prostupy - fotovoltaické elektrárny pro bytové objekty - elektromontážní práce v průmyslu - elektromontážní práce ve stavebnictví. Výroba, montáž: - rozvaděče. Výroba, dodávky: - dielektrické ochranné pomůcky.

Stavební firma. Práce: - úpravy terénní a povrchové - výkopové - kanalizace - betonářské - demoliční - dokončující - pokrývačské - klempířské - elektrikářské - instalatérské - topenářské - pokládka zámkové dlažby. - výstavba rodinných domků, výrobních hal a veřejných objektů na klíč - rekonstrukce objektů. Jsme ...

Údržba veřejného osvětlení. Výroba: -rozvaděče. Nabídka projektování, projekce, revize: -elektrická zařízení.

Ivan Visentini, Elektro firma "ESOR" Orlová - Lutyně. Elektro: -nové elektroinstalace, rozvody, následná revize -opravy, servis veškeré elektroinstalace -výchozí a pravidelné elektrorevize -projekty, realizace, servis světelných čidel -projekční, revizní činnost, instalace, montáž, servis.

Oprava, montáž, servis: - elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče. - gastronomické zařízení - elektro ohřevy průmyslového potrubí topnými kabely. Revize elektro.

Provádíme služby v oblasti realizace elektromontážních prací od zhotovení projektu, zpracování variantních technických řešení přes realizaci díla až po zabezpečení servisu.

Servis a montáž. Zabývá se výstavbou a rekonstrukcemi VN i NN rozvodů, datovými a telekomunikačními sítěmi, kabelovou televizí a zemními pracemi.

Fasády-střechy: -nátěry střech -renovace eternitových střech -klempířské a pokrývačské práce -sanace plochých střech -tesařské práce -fasády -ochranné nástřiky -komíny -montáž, opravy, revize hromosvodů -rizikové kácení a prořezávání stromů.

Dodávky, servis a montáže: - slaboproudé rozvody - telekomunikační, požární a zabezpečovací zařízení. Montáže malých telefonních ústředen.

Abelizace, elektro, stavitelství. Stavební firma, elektromontáže.

Řemeslo - elektrikář. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Nepřetržitá, poruchová, havarijní služba, nonstop: -telefon: 596320011. Opravy: -elektro-elektrikář -voda-instalatér -plyn-plynař -ústřední topení-topenář -výtahy. Správa a údržba bytového fondu: -vyúčtování-teplo, teplá voda, služby spojené s bydlením. Správa a údržba bytového fondu pro SVJ; BD. Prodej, dodávka-na ...

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - staveb - bytových jader. Zateplování a půdní vestavby. Práce: - obklady, dlažby - malířské práce - elektroinstalace.

Dodávka, montáž, servis, revize, oprava: - elektroinstalace - hromosvody - elektroprojekce - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace - rozvody ústředního vytápění, topení.

Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Revize, opravy, montáž: - hromosvody.

Práce s plošinou: -pronájem plošiny s obsluhou -údržba veřejného osvětlení -natěračské práce -montáže reklam -čištění skleněných ploch, okapů -opravy, nátěry, mytí fasád -elektromontážní práce.

Elektromontáže. Elektroinstalace.

Činnost: -projektantské služby v oblasti elektroinstalací.

Technické zařízení budov. Elektrotechnické rozvody.

Zateplování. Zednické práce. Malířské - natěračské práce. Elektorinstalační práce. Podlahářské práce.