Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Projekce, montáže: -silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace a rozvody.

Činnost: - projektová, technická, inženýrská. Stavby-průmyslové. Návrh a realizace inženýrských prací. Stavební a elektro projekce.

Služby: -elektromontáže zařízení NN -revize el.zařízení do 1000V -montáže a revize hromosvodů -záruční i pozáruční opravy elektrospotřebičů -rozpočtování el.montážních prací -montáže datových sítí a monitorovacích zařízení -montáže, revize výměníkových stanic -prodej a nákup elektromateriálů.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační - revize elektro.

Elektroinstalační a elektromontážní práce.

Elektromontážní práce včetně revizí.

Konzultační činnost ke koncepci elektrické instalace a k standardu použitých materiálů. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních dle platných norem. Schválení projektové dokumentace úřady ČR. Bezplatné zpracování cenových kalkulací.

Montáž a revize: -elektro zařízení -slaboproudé rozvody -měření a regulace NN.

Elektroinstalační práce: - kompletní elektroinstalace budov - rekonstrukce starých elektroinstalací - výroba - rozvaděče. - revize elektro. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy - detektory plynů.

Elektromontážní práce: -montáž -revize a opravy elektrického zařízení -hromosvodů -spotřebičů v rodinných domech a podnikatelských provozech.

Naše ryze česká společnost je prodejcem a distributorem výrobků několika zahraničních firem. Naší hlavní náplní je maloobchodní, velkoobchodní, elektromontážní a poradenská činnost a v oblasti LED osvětlení, za využití celéhoho portfolia produktů LED technologie jako jsou LED žárovky, LED trubice, LED reflektory a další ... s vlastním provozem ...

Montáž, servis: - chladící, klimatizační technika - tepelná čerpadla. Rekonstrukce: - bytová jádra - byty. Výroba, montáž: - vjezdové brány.

Projekty, inženýrská kancelář, programové vybavení, dodávky, montáže, oprava, servis v oborech: -aplikace řídících systémů -řízení technologických procesů, měření, regulace, MaR (pára, voda, teplo) pro: -výměníkové stanice, kotelny -čistírny odpadních vod, úpravny vod -napájecí stanice MHD -ovládání a řízení měníren MHD ...

Regulace technologických procesů. Projektová činnost v investiční výstavbě, outsourcing Dodávky a montáže elektroinstalací a zařízení MaR, včetně projektování. Systémy:Landis & Staefa, AMIT, Siemens, Allen-Bradley, Mitsubishi a SAUTER. Tvorba aplikačního software průmyslových automatů a vizualizačních centrál. Specializace na DDC ...

Práce: -elektroinstalační Montáž, revize: -hromosvody.

Obchod, prodej: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -PDA -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -telefony, faxy a pobočkové ústředny.

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Obchod, prodej, servis: -dobíjecí kupóny T-Mobile, O2, Vodafone -PC sestavy, notebooky, servery -monitory -tiskárny, multifunkční zařízení, plottery a skenery -software -síťové prvky -komponenty a příslušenství -spotřební materiál a média -digitální fotoaparáty -kalkulačky, databanky a PDA -telefony, faxy a pobočkové ...

Elektroinstalace. Hromosvody. Montáž: - automatické pohony pro venkovní brány, garáže - elektronické zabezpečovací systémy pro firmy a rodinné domy.

Elektro-vodo-ekonom. Instalatérství, výroba: - elektromotory, transformátory, rozvodná a spínací zařízení.

Dodávka, revize: - silnoproudé elektroinstalace (RD, byty, kanceláře, průmyslové objekty) - slaboproudé instalace (domácí audio a video telefony, instalace rozvodů satelitních, telefonních a datových sítí). Montáž: - hromosvody.

Činnost: - elektromontáže NN a VN - zemní práce stroji JCB 3Cx a smykovým nakladačem Bobcat - nákladní autodoprava

Jilma Práce: - instalatérské, voda - topenářské, topení - plynařské, plyn - elektroinstalace.

Činnost: - projekce, realizace - vzduchotechnika, odvod tepla a kouře - klimatizace a chlazení - vytápění, zdravotechnika - elektro.

Elektrikářské a elektromontážní práce.