Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Projekce: - elektrická zařízení.

Prodej: - žaluzie a doplňky - roletové překlady do novostaveb - domovní elektroinstalace

Dodávka, montáž, servis: - náhradní díly UPS - motorgenerátory. Služby: - elektromontážní práce - rozvody NN v průmyslových a komerčních objektech - revize elektro - projektová dokumentace - zápůjčky náhradních zdrojů (DA a UPS).

Opravy: - elektrických spotřebičů, bytové elektro rozvody, elektromontáže, revize elektrických zařízení.

Projekty, dodávky: - bezpečnostní kamerové systémy, EPS a ESZ. Provádíme: - průmyslové a domovní slaboproudé elektroinstalace včetně projektů a revize.

Práce: -elektrorevize -revize elektrických zařízení VN, NN -revize trafostanic, rozvoden vrchních a kabelových vedení -revize elektro rozvaděčů, revize hromosvodů, revize elektrospotřebičů, revize elektroinstalací -elektro revize provedeme v průmyslovém sektoru, pro státní instituce, hotely, zdravotnické zařízení, školy, školky, rekreační ...

Montáže, revize a opravy elektroinstalací.

Společnost EKO-servis, s.r.o. vznikla v roce 1992, jako ryze česká stavební firma. Stavební profese: - zedník, obkladač, dlaždič - malíř, lakýrník, natěrač - instalatér - topenář - elektrikář - truhlář - pokrývač - podlahář - zámečník - izolatér Dále zaměstnáváme: - projektanty - stavební inženýry - ...

Výroba, montáž: -zastoupení firmy HÖRMANN -průmyslová vrata -sekční vrata -výklopná vrata -dveře -nákladové můstky -vjezdové brány -závory -automatické dveře -rolovací mříže -rolovací vrata. Elektroinstalace: -revize elektro -audio-video -domácí telefony -otevírací zvonky -zabezpečovací technika - autoalarmy ...

HAPE Stavební firma, stavby: - rekonstrukce - interiery - stavební práce - sádrokartony - terasy - rekonstrukce bytových jader, koupelen a sociálních zařízení - opravy rodinných domů včetně fasád a zateplení - elektrikářské, instalatérské a klempířské práce.

Elektroinstalace -nové i rekonstruované budovy -průmyslové i zemědělské podniky. Montáž: -elektrokotle -konvektory. Opravy a údržba: -elektrická zařízení -elektrospotřebiče. Kompletní dodávka materiálu včetně výchozí revize.

Montáž, údržba: -elektroinstalace.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiály -kabely, lišty, stykače. Elektromontážní práce: -kompletní rozvody elektro pro bytové objekty, objekty občanské a průmyslové -rozvody slaboproudé, domovní zvonky -montáž, revize hromosvodů.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

Navijárna elektromotorů: -cívky -trafa -nabíječky -eldra. Opravy a revize: -svářecí agregáty. Opravy a servis: -plynové spotřebiče -elektrické spotřebiče -plynové kotle. Revize: -elektrická zařízení třídy A -elektrické ruční nářadí.

Stavební práce: -elektroinstalační práce -rekontrukce -stavba domů na klíč.

Stálá havarijní služba, oprava, servis: -tel: 466265170 -instalatérské práce -plynařské práce -elektroinstalační -vyprošťování z výtahů. Stavby na klíč: -tel: 466264245 -tepelné izolace Loba, Renop, STO* -zateplení Climatizer Plus. Velkoobchod, prodej: -ventilátory Lunos -měřiče teplé užitkové vody Cooptherm -tepelně ...