Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení.

Projektování, montáž, servis a provoz: - kabelové televize - slaboproudé rozvody - zabezpečovací techniku

ELEKTROINSTALACE Práce: -elektroinstalační, elektroinstalace.

Služby: - aktivní hromosvody dle NF C 17 102 - výhradní dovozce pro ČR a Slovensko - pasivní hromosvody - kompletní dodávky elektro SIL a SLP - návrhy, projekty, montáže a revize elektroinstalace - návrhy, projekty, montáže a revize FVE - servis a údržba - kompletní dodávky na klíč - zabezpečovací systémy - evakuační ...

V Benešově, Vlašimi a okolí provádíme silnoproudové a slaboproudé elektromontáže, hromosvody, elektro revize, telefony, sítě, zabezpečovací signalizace, elektrické vytápění, přípojky. Zemní práce mini rypadlem, výkopy pro kabely.

Realizace: - počítačové sítě ČR. Dodávka: - slaboproudé kabeláže a systémy - stavební slaboproud. Poradenská činnost a konzultace. Projektová činnost pro všechny stupně dokumentace. Inženýrská činnost. Dodávka zařízení a komponent. Servis.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské práce -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Práce, montáž: -slaboproudé rozvody a zařízení (rozhlas, jednotný čas-hodinové zařízení, zabezpečovací zařízení) -strukturovaná kabeláž -počítačové sítě.

Naše služby: - projekce, výroba, montáž a servis silnoproudých rozvaděčů s napětím do 1000V.

Služby: - elektromontážní práce - instalace a revize hromosvodů.

Práce: -oprava a instalace domovních rozvodů -montáž, oprava a údržba elektrických zařízení -kontrola elektrických spotřebičů -zajištění revizí elektrických zařízení.

Skužby: -elektromontážní služby v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

Elektroinstalace: -kabelové rozvody NN -rodinné -kancelářské -průmyslové -počítačové sítě -rozvody -slaboproudé rozvody -telefonní -hromosvody -podlahové elektrické vytápění DEVI -vyhřívání okapů.

Oprava, servis, revize: - plynové zařízení - elektrické zařízení. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - čištění kotlů. Záruční a pozáruční servis a oprava: - kotle DAKON, DESTILA, THERMONA, KARMA.

Dokážeme Vám nejenom dobře poradit, ale také i vyřešit sebemenší či zároveň sebevětší nástrahy.

Elektroinstalační práce: - revize vyhrazených elektrických a plynových zařízení, spotřebičů, ručního nářadí a hromosvodů.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - termoregulační systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární signalizace EPS - kamerové systémy CCTV. Práce: - elektromontážní, elektroinstalační.

Revize a montář el.instalace.

Služby elektroinstalace, elektroúdržby a revize elektro včetně odstranění zjištěných závad.

Elektroservis. Služby: - veřejné osvětlení -elektroinstalace Osvětlení: -výstavba, rekonstrukce, opravy a údržba veřejného osvětlení - VO -opravy a instalace interiérové a veřejné osvětlení -osvětlení zahrad a venkovní architektury -osvětlení exteriérů budov -slavnostní a vánoční osvětlení -instalace, rekonstrukce, opravy a ...

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Činnost: - slaboproudé a silnoproudé instalace - měření a regulace - integrace řízení technologií v budovách - energetické úspory - dobíjecí stanice pro elektromobily Služby: - správa budov - technické projekty - poradenství a analýza - technický dozor - energetický management.