Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Firma FIT ELEKTRA provádí veškerou elektromontážní práci na zařízení nn a vn, práce do 1000V se specializací zaměřenou na : -domovní a bytovou elektroinstalaci -nebytové prostory -hromosvody -revize -společné prostory panelových domů -topné kabely a rohože -opravy elektrických spotřebičů -kamerový a bezpečnostní systém. Poradenská ...

Elektromontážní práce: -elektroinstalace -revize elektro.

Elektroinstalační práce, opravy, rekonstrukce.

Elektro-montážní firma. Služby: -elektromontážní práce -osvětlení interiéry, veřejné -montáž hromosvody průmyslové a domovní instalace. Zemní práce: -stroje CAT -řezání, vrtání betonových stěn dia montážní technikou.

Elektroslužby: -montáž, opravy, instalace NN -kabelové rozvody -hromosvody -revize. Montáž: -elektrické topení, vytápění -domovní telefony. Přihlášky k odběru elektricé energie.

Prodej, servis: - výpočetní technika Elektroinstalace a revize elektro.

Profesionální společnost, zabývající se montáží silnoproudých, slaboproudých sytémů a kompletní činností v oboru stavenictví. Naše společnost, která vznikla v roce 2000, se zabývá kompletní činností z oblasti elektromontáží a stavebnictví. Naši pracovníci dbají Vašich konkrétních požadavků a díky své profesionalitě Vám je pomohou splnit. V ...

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Práce: -elektromontážní -všechny typy elektroinstalací NN -opravy, revize elektroinstalace -regulace.

Elektromontáže, opravy: - bytové a průmyslové rozvody - opravy elektro nářadí a spotřebičů - kompletní udržba domů a objektů - revize.

Elektroinstalační, elektrikářské práce. Revize - elektro.

Práce: - stavební elektromontážní - elektroinstalační - venkovní osvětlení zastávek a železničních stanic.

Stavby na klíč. Sádrokarton, přestavby. Elektroinstalace.

Elektroinstalační práce. Montáž, oprava, servis, revize: - elektroinstalace. Výroba: - rozvodnice a rozvaděče NN. Elektroinstalační rozvody. Dokumentace revizní zprávy.

ŠEVROZ Výroba: -rozvaděče -elektroměrové přístroje -plechová dvířka k plynoměrům. Prodej: - elektroinstalační materiál Služby: - projekty elektro - kompletní elektoinstalace bytů, domů, ... - elektro revize - opravy elektrospotřebičů - montáže termostatů - programovatelných

Služby: - drobné instalatérské práce (čištění odpadu, oprava splachovače, výměna baterie, výměna těsnění, ...) - drobné opravy elektroinstalace (výměna zásuvky, zapojení vypínačů, zapojení spotřebičů, ...) - drobné zednické opravy (vrtání do zdi, oprava uraženého rohu, ...) - věšení lustrů, obrazů, poliček, ... - montáž kuchyňských linek, ...

Nabízím elektrikářské, zednické a obkladačské práce.

Elektroinstalace. Slaboproud: - domácí telefony - rozvody EPS, EZS - počítačové sítě - kamerové systémy - strukturované kabeláže. Stavby, stavební práce: - půdní vestavby - bytová jádra - sádrokarton - podhledy.

Projekce, revize, montáže: - elektrické zařízení - domovní a průmyslové rozvody a hromosvody

Montáže, rekonstrukce, oprava, údržba: - veřejné osvětlení. Montáže: - kabelové soubory NN - elektroinstalace. Revize: - elektrické zařízení NN - elektrické spotřebiče a přenosné nářadí.

Společnost vznikla v roce 1990 a její činnost je zaměřena na elektroenergetiku. Našimi obory jsou: - úrovně nízkého a vysokého napětí - měřící a regulační systémy spotřeby elektrické energie u velkoodběratelů - elektroinstalace v objektech - projekty - revize - systémy řízení.

ELEKTROMONTÁŽNÍ PRÁCE -montáže, revize a opravy -domovní i průmyslové elektroinstalace vč.rozvaděčů

Služby: - elektroinstalace, elektromontáže - výkopové práce

Služby, práce: -elektroinstalace a silnoproudé elektrické rozvody -rekonstrukce a opravy elektrických zařízení -montáže slaboproudých rozvodů, měření a regulace (MaR*) -montáže a opravy hromosvodního zařízení -elektrické vytápění objektů -revize elektrických zařízení a hromosvodů -obchodní činnost.